3 Daagse Stoomcursus Zakelijk Interieurontwerp | Korting voor leden en merkpartners | Centraal in het land

Ben jij alweer enkele jaren actief als interieurontwerper? Ontwerp je voornamelijk voor particulieren en ben je toe aan de volgende stap? Dan is de compacte Stoomcursus Zakelijk Interieurontwerp van RetailTheater zeker iets voor jou! 

3 dagen, 3 lessen en heel veel kennis

We hoeven jou niet uit te leggen dat ontwerpen voor de particuliere markt toch wel even iets anders is, vergeleken met opdrachten voor de zakelijke markt. Toch liggen er genoeg kansen, want zo’n 70-80% van de aankoopbeslissingen vinden nog altijd plaats op de winkelvloer! Dus grijp deze kans en verleg je focus naar de zakelijke interieurontwerpmarkt met de compacte Stoomcursus Zakelijk Interieurontwerp van RetailTheater.

© RetailTheater

Gedurende drie middagen leert retailexpert Carin Frijters je stap voor stap hoe je een zakelijk ontwerp op de juiste manier vormgeeft. Verras hedendaagse consumenten door de perfecte klantreis, die je hebt kunnen creëren met de voorafgaande check-up die je hebt gedaan. Welke service verwachten ze op welk moment? Carin leert jou hoe je erachter komt. 

Ook ontdek je hoe jij de klanten van je opdrachtgever kunt sturen in de winkel, door de juiste keuzes in het ontwerpproces. Tijdens deze Stoomcursus leer je waarom en wanneer bepaalde indelingen de beste keuze voor jouw (zakelijke) interieurontwerpen zijn. 

Bovenstaande is slechts een greep uit de onderwerpen die je gaat leren. Uiteraard komen er nog veel meer punten aan bod. Deze praktische learnings kun je direct toepassen in jouw zakelijke opdrachten. Wel zo handig! Check gelijk wat je per Stoomcursus les kunt verwachten. Heb je nog vragen, voordat je je inschrijft? Op maandag 26 augustus heb je de kans om deze vrijblijvend te laten beantwoorden. Lees verder in de tekst meer informatie over deze *kosteloze* Meet & Greet webinar en meld je gelijk aan!

Wil jij leren hoe je een goed zakelijk interieur ontwerpt, passend bij de branding van een merk en de laatste marktontwikkelingen en trends? Schrijf je dan nu in! Mail naar: carin@retailtheater.nl.

Over retailexpert Carin Frijters

Carin Frijters werd nog nét niet achter de toonbank geboren, maar het scheelde niet veel! Als allround retailprofessional heeft ze het platform RetailTheater opgericht. Ze is een gerenommeerde retailexpert, inspirator en auteur van de praktische retailboeken ‘Prikkel de Koopknop’, ‘RetailTheater’ en ‘Retail Survival Guide’. In haar ruim 25 jaar aan ervaring heeft Carin ongeveer alles meegemaakt – over wat er zowel (erg) mis als heel goed kan gaan bij de ontwikkeling van zakelijke concepten.

Carin Frijters

Praktische informatie Stoomcursus Zakelijk Interieurontwerp RetailTheater

Voor dit jaar zijn er twee stoomcursus edities gepland : 1 in het voorjaar en 1 in het najaar van 2024:

  • • Dinsdag 23 april van 13.00 tot 17.00 uur.
  • • Dinsdag 7 mei van 13.00 uur tot 17.00 uur.
  • • Dinsdag 21 mei van 13.00 uur tot 17.00 uur.
  • • Maandag 9 september van 13.00 tot 17.00 uur.
  • • Maandag 23 september van 13.00 tot 17.00 uur.
  • • Maandag 7 oktober van 13.00 tot 17.00 uur.

Locatie: altijd op inspirerende locaties, ergens in het midden van het land.

Maximum aantal plekken: 12 deelnemers. 

Prijs: Voor €545,- p.p. neem je al deel. Profiteer als BNS Crisp lid of merkpartner van maar liefst € 50,- korting wanneer je boekt voor 31 augustus 2024 door gebruik te maken van BNSACTIE – en betaal dus €495,- p.p.

*Kosteloos* meet & greet

Heb je nog vragen over de Stoomcursus Zakelijk Interieurontwerp? Schuif dan maandag 26 augustus 2024 digitaal aan. Vanaf 10:00 uur krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen (vrijblijvend) te stellen. Stuur Carin Frijters een mail via carin@retailtheater.nl t.a.v. ‘Stoomcursus meet & greet’ en ontvang de link naar het *kosteloze* webinar. Tot dan!

PS: Ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij dit vragenuurtje, maar heb je wel vragen? Neem dan alsnog contact op via carin@retailtheater.nl en plan een één-op-één Teams afspraak – om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je direct in voor de derde editie door Carin te mailen via carin@retailtheater.nl, want VOL = VOL.

Maak gebruik van de PPO-subsidie!

Aan deze kennis en ervaring zit een prijskaartje vast. Daarom is het volgende goed om te weten voor jou: tot eind 2024 kan je een PPO-subsidie aanvragen, met een maximumvergoeding van € 2.000,-. ‘Werktuig PPO’ (Permanente Professionele Ontwikkeling) investeert 1/3e van het totale offertebedrag. Meer weten?

© RetailTheater
There are currently no tickets.
Locatie
Midden Nederland
Start datum evenement
23-04-2024
13:00
Eind datum evenement
21-05-2024
17:00
Uiterste inschrijfdatum
20-05-2024