Online kennismaking | Stoomcursus zakelijk interieurontwerp | gratis voor leden

Veel interieurprofessionals en retailers vragen zich af: is er toekomst voor de winkel in het straatbeeld? Het antwoord is een volmondig ‘ja’. Als je tenminste zelf het verschil maakt.

Het team van RetailTheater helpt je daarbij. Om ervoor te zorgen dat de Stoomcursus Zakelijk Interieurontwerp en alles wat erbij komt kijken duidelijk is, organiseert RetailTheater een KOSTELOZE meet & greet op vrijdag 12 april 2024 vanaf 9.00 uur. Stel al je vragen en ontdek waarom deze Stoomcursus zo waardevol is!

‘Een interactieve en verrassende manier om jouw ideeën los te laten en met de frisse blik van de andere deelnemers te kijken hoe het beter kan. De lessen zijn een hele fijne aanvulling en het boek maakt de theorie heel tastbaar.’

Nynke van der Hoek, stylist en designer @Design

Bron: RetailTheater

Tijdens de driedaagse Stoomcursus Zakelijk Interieurontwerp komen diverse onderwerpen aan bod. Heb je vragen over de Stoomcursus Zakelijk Interieurontwerp van RetailTheater? Ben je een interieurprofessional die zich tot nu toe vooral op de particuliere markt richt, maar wil je graag in de zakelijke markt / retail aan de slag gaan. Of een retail professional, die retail beter wilt kunnen toepassen in de winkel? Schuif dan vrijdag 12 april 2024 digitaal aan. Van 9:00 tot 10.00 uur krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen (vrijblijvend) digitaal te stellen.

‘Na de stoomcursus RetailTheater heb ik zeker punten meegenomen en gebruik ik deze bijna dagelijks. Vooral de vraag “hoe winkelt de klant” komt met regelmaat voorbij als ik tijdens mijn werk voor de wanden sta en door de winkels loop.’

Jennifer Meindertsma, Visual Merchandiser Prénatal

Stuur Carin Frijters een mail via carin@retailtheater.nl onder vermelding van STOOMCURSUS MEET & GREET en ontvang de link. Tot dan!

There are currently no tickets.
Locatie
Online evenement
Start datum evenement
12-04-2024
09:00
Eind datum evenement
12-04-2024
10:00