showUP | 4-5 februari | Amsterdam | bestel snel je gratis ticket

ShowUP staat weer op de planning op 4 en 5 februari 2024. Met meer dan 300 exposanten blijft showUP natuurlijk niet te missen voor (zakelijke) interieurstylisten, ontwerpers, inkopers en retailers. Je ziet innovatieve producten, nieuwe labels, jonge ontwerpers, en bekende merken uit binnen- en buitenland. Als interieurprofessional wil jij het boeiende programma van ListenUp met inspirerende sessies van experts en trendwatchers uiteraard graag bijwonen! Bestel nu je gratis tickets!

De beurs showUP staat weer op de planning op 4 en 5 februari 2024, dit keer in EXPO Greater Amsterdam. showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen.

Innovatieve producten, nieuwe labels & jonge ontwerpers

Met meer dan 300 deelnemers blijft showUP natuurlijk niet te missen voor interieurprofessionals, inkopers en retailers. Je ziet innovatieve producten, nieuwe labels, jonge ontwerpers, en bekende merken uit binnen- en buitenland. Van nieuwkomers die hun producten voor de eerste keer op showUP presenteren tot gevestigde merken die hun langverwachte collecties tonen. Dat is meteen de charme van showUP: toonaangevende internationale merken en nieuwkomers vind je hier onder één dak.

Het is meer dan een beurs; het is een plek om inspiratie op te doen en te netwerken. Er zijn barista’s, foodtrucks en fijne terrassen. In een aangename omgeving kun je bijpraten met collega’s, leveranciers en andere relaties.

listenUP

Naast de deelnemende merken is er ruimte voor jong ontwerptalent, je ziet verrassende presentaties en onder de noemer listenUP is er een boeiend lezingenprogramma van experts en trendwatchers. Kijk op de website van showUP voor het definitieve programma.

There are currently no tickets.
Locatie
EXPO Greater Amsterdam Stelling 1 2141SB VIJFHUIZEN
Start datum evenement
04-02-2024
10:00
Eind datum evenement
05-02-2024
17:00