Talk Pascal van Dort | Speciaal programma voor BNS Crisp leden en merkpartners  | Design District

Een goede ruimteakoestiek is nodig voor bevordering van de concentratie, communicatie en het welzijn. Global Acoustics Ambassador Pascal van Dort weet dit als geen ander en licht het graag toe op woensdag 29 mei 2024. Tijdens Design District 2024 ontdek jij waar je als interieurprofessional op moet letten, tijdens het ontwerpen van een esthetieke, akoestieke ruimte. Meld je gelijk aan!

Wil jij leren hoe je akoestische oplossingen kunt implementeren, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van een woning of (thuis)kantoor? En waar je als interieurontwerper rekening mee moet houden bij het (akoestisch) ontwerp van een ruimte? Dan zit je met Pascal van Dort, ambassadeur akoestiek bij Rockfon, helemaal goed. Op woensdag 29 mei 2024 legt Pascal zijn kennis over akoestiek uit. Dit is waardevolle informatie voor interieurprofessionals, dus grijp je kans om hierbij te zijn.

Pascal van Dort tijdens de Interieurprofessionaldag 2023 © Creatieve Fotomissies

Akoestiek in interieur

Akoestiek, de wetenschap die geluid en zijn gedrag in verschillende omgevingen bestudeert, is erg belangrijk in interieurarchitectuur. Het gaat om het beheren van geluid in gebouwen om comfortabele en functionele ruimtes te creëren. Zowel een goede als slechte ruimteakoestiek kan persoonlijke en professionele levens significant beïnvloeden. Interieurarchitecten en -ontwerpers worden vaak geconfronteerd met uitdagingen bij het aanpakken van deze kwestie, vooral gezien de diversiteit aan behoeften van klanten. Het vinden van een balans tussen deze behoeften kan complex zijn.

Er is vaak gespecialiseerde kennis nodig voor het begrijpen van de technische aspecten en het selecteren van de juiste materialen hiervoor. Een goede ruimteakoestiek bevordert namelijk de concentratie, communicatie en het welzijn door stress te verminderen en rust te bevorderen. Productiviteit en samenwerking op de werkplek wordt gestimuleerd en thuis ontstaat een rustige, ontspannen omgeving.

Kortom: Akoestiek speelt in het algemeen een cruciale rol in het ontwerp van interieurs. Het draagt bij aan een harmonieuze en aangename leef- en werkomgeving, waar rust, comfort en inspiratie.

Samenwerking Huijser Meubel Agenturen x BNS Crisp

BNS Crisp werkt samen met merkpartner Huijser Meubel Agenturen tijdens Design District 2024. Op woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024 staan er diverse middagprogramma’s klaar, met inspirerende talks. Met Alfred Huijser als host, beloven het twee leerzame en leuke middagen te worden. Lees snel verder en scoor gelijk je KOSTELOZE tickets. Bekijk de volledige programma’s en meld je aan per talk*.

*Per programma-onderdeel is het noodzakelijk om je aan te melden. Zo krijg jij toegang tot de zaal en weten wij wie er komen. Om binnen te komen bij Design District 2024 zijn er tevens kosteloze tickets geregeld.

Kosteloze tickets voor aangesloten interieurprofessionals 

Huijser Meubel Agenturen en BNS Crisp bieden een kosteloos ticket aan alle interieurprofessionals die hierbij willen zijn. Zo genieten ze niet alleen van de interessante trend talk en is er gelijk de mogelijkheid om gezamenlijk nieuwe inzichten op te doen. Scoor onderaan deze pagina gelijk je ticket voor dit programma-onderdeel en ontdek de kennis van Pascal van Dort.

LET OP: Per programma-onderdeel is het noodzakelijk om je aan te melden. Zo krijg jij toegang tot de zaal en weten wij wie er komen.

Ben je nog geen lid, maar wel geïnteresseerd? Dan ben je van harte welkom om een keer aan te sluiten om kennis te komen maken met BNS Crisp, bestel je gratis ticket hieronder en vul in bij ‘ Ben je lid’ : Nee. 

Over Pascal van Dort

Pascal van Dort is Global Acoustics Ambassador bij BNS Crisp merkpartner Rockfon. Hij helpt (interieur)architecten en gebouweigenaren om het belang van geluid, lawaai en akoestiek te begrijpen. Welke impact kan dit hebben op de gezondheid, het geluk en het welzijn van mensen?

Met bijna 25 jaar aan een rijke ervaring en met een solide educatieve achtergrond in hogere Bouwakoestiek, heeft Pascal een diepgaande expertise ontwikkeld in ruimteakoestiek en het akoestisch ontwerpen van interieurs. Tevens is hij betrokkenheid bij diverse wetenschappelijke studies die de basis versterken voor het belang van een optimaal akoestisch binnenklimaat. 

© Creatieve Fotomissies

Ticket Information

Ticket talk Pascal van Dort woensdag 29 mei
Free
Sales Ended: 28-05-2024 00:00
-
Locatie
Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1 3044 BC Rotterdam
Start datum evenement
29-05-2024
13:30
Eind datum evenement
29-05-2024
14:15
Uiterste inschrijfdatum
28-05-2024