Opening & Expositie: Pixel Reflecties | SHOWOFF DESIGN | Beverwijk

Na een jaar te hebben geëxposeerd in de etalage van BNS Crisp in Nieuwegein, keren de ontwerpen van Kimberly Leijen terug naar de Broedmachine in Beverwijk voor een spannende nieuwe fase: de opening van haar design studio. Met grootse plannen en een frisse dosis inspiratie zal Kimberly in de nabije toekomst vele ontwerpen van haar werktafel laten rollen. Ben jij benieuwd naar het werk van Kimberly en wil je deze bijzondere opening meemaken? Noteer dan de datum en mis deze kans niet om een avond vol inspiratie en innovatie te beleven.

Tijdens de opening van haar studio geeft Kimberly een exclusief voorproefje met de expositie Pixel Reflecties. Deze tentoonstelling biedt een diepgaande reis door diverse invloeden zoals digitale kunst, installaties, materiaalonderzoek, lichtkunst en design. Bezoekers kunnen zich verheugen op een veelzijdige selectie van haar favoriete stukken, toekomstige werken en een showcase van getalenteerde nieuwkomers zoals “Zeespiegel”, “Mood Flowers” en “New Horizons”. Het is een caleidoscoop van design die staat te popelen om onthuld te worden.

De tentoonstelling biedt een unieke kans om Kimberly’s creatieve wereld van dichtbij te verkennen en te ontdekken hoe zij haar kunst tot leven brengt. Daarnaast is het een uitstekende gelegenheid voor geïnteresseerden om te netwerken en mogelijk een inspirerende samenwerking aan te gaan. Toegang is gratis. Locatie is Broedmachine in Beverwijk – Podium café Toos.

There are currently no tickets.
Locatie
Parallelweg 7 1948NK Beverwijk
Start datum evenement
26-05-2024
17:00
Eind datum evenement
26-05-2024