Ontvangst BNS Crisp vooraf aan Design District | 26 mei | Van Nelle

7 7 mensen hebben dit evenement bekeken.

Tijdens Design District opent onze partner Huijser Meubelagenturen haar prachtig vernieuwde showroom in de Van Nelle Fabriek. Op vrijdag 26 mei ontvangen zij ons graag voorafgaand aan de beurs met een kop koffie of thee en wat lekkers. Naast dat je meer te weten komt over de merken van Huijser Agentuur (onder andere KFF, Asco & Kula) krijg je ook een unieke rondleiding door de fabriek inclusief een bezoek aan de Tearoom en kun je uiteraard aansluitend de beurs bezoeken. Een mooi combi!

Stand KFF tijdens Salone in Milaan

Programma

09.30: Ontvangt koffie of thee en lekkers
09.45: Presentatie merken Huijser Agentuur (onder andere KFF, Asco, Kula)
10.15: Rondleiding door showroom Van Nelle incl. bezoek aan de Tearoom
10:45: Bezoek aan de beurs op eigen gelegenheid

Meer over Huijser

Huijser is agent van een aantal mooie Duitse meubelmerken, waaronder KFF (zitmeubelen) en ASCO (vooral focus op tafels). Al enkele jaren heeft KFF en ASCO haar showroom in het iconische gebouw de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Vlak voor Design District is deze showroom volledig verbouwd, en omgetoverd tot een waar experience centre. Waar ook alle nieuwe modellen die in Milaan zijn geïntroduceerd worden gepresenteerd. Tijdens Design District wordt deze nieuwe showroom geopend.

Welke BNS partners tref je nog meer aan op Design District:

 • Cerriva – stand V60
  Cerriva specialiseert zich in het adviseren en verkopen van keramische wand- en vloerafwerkingen. Middels hun tegels verbinden ze mens, functie en ruimte: Tiles That Connect!
  Haal als BNS lid je goodie bag van Cerrina op bij de stand V60
 • Decolegno – stand V17
  DecoLegno is exclusief distributeur van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. De decors én voelbare structuren in de collectie geven de beleving van echte materialen zoals hout, marmer, leer, textiel of natuursteen.
 • Geberit – stand V93
  Geberit AquaClean – dé douchewc – reinigt de billen met warmwater middels de ingebouwde douchefunctie. Water is verfrissend, hygiënisch, reinigend en bijzonder comfortabel. Ontwerper Christoph Behling combineerde esthetiek met functionaliteit.
 • Leolux – stand V74
  Het familiebedrijf Leolux produceert hoogwaardige designmeubelen voor een internationale markt: banken, fauteuils, stoelen, (salon)tafels en accessoires op bestelling, voor interieurs waarin stijl, kwaliteit en functionaliteit vooropstaan. Er zijn drie merkcollecties: Leolux, Pode en Évidence.
 • Vloerkledenwinkel – stand S12
  Als familiebedrijf met meer dan 40 jaar kennis van en ervaring met vloerkleden, staan zij voor kwaliteit, persoonlijk advies en de allerbeste service. 


Praktisch

Datum: vrijdag 26 mei
Tijd: 09:30 – 10:45 uur
Locatie: Showroom Huijser, Van Nelle Fabriek
Kosten: Gratis voor leden van BNS Crisp

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar blauwegids@bnscrisp.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

26-05-2023 aan
26-05-2023
 

Locatie

Share With Friends

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.