Online kennismaking | Stoomcursus zakelijk interieurontwerp | gratis voor leden & merkpartners

Veel interieurprofessionals en retailers vragen zich af: is er toekomst voor de winkel in het straatbeeld? Het antwoord is een volmondig ‘ja’. Als je tenminste zelf het verschil maakt.

Om ervoor te zorgen dat de Stoomcursus Zakelijk Interieurontwerp en alles wat erbij komt kijken duidelijk is, organiseert RetailTheater een KOSTELOZE meet & greet op maandag 26 augustus 2024 vanaf 10.00 uur. Stel al je vragen en ontdek waarom deze Stoomcursus zo waardevol is!

‘Een interactieve en verrassende manier om jouw ideeën los te laten en met de frisse blik van de andere deelnemers te kijken hoe het beter kan. De lessen zijn een hele fijne aanvulling en het boek maakt de theorie heel tastbaar.’

Nynke van der Hoek, stylist en designer @Design

Bron: RetailTheater

Tijdens de driedaagse Stoomcursus Zakelijk Interieurontwerp komen diverse onderwerpen aan bod die je direct kunt toepassen in je ontwerpen. Ben je een interieurprofessional die zich tot nu toe vooral op de particuliere markt richt, maar wil je graag met de zakelijke projecten aan de slag gaan? Dan is deze stoomcursus zeker iets voor jou.

Heb je vragen over de Stoomcursus Zakelijk Interieurontwerp van RetailTheater? Schuif dan maandag 26 augustus digitaal aan. Van 10:00 tot 11.00 uur krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen (vrijblijvend) digitaal te stellen.

‘Na de stoomcursus RetailTheater heb ik zeker punten meegenomen en gebruik ik deze bijna dagelijks. Vooral de vraag “hoe winkelt de klant” komt met regelmaat voorbij als ik tijdens mijn werk voor de wanden sta en door de winkels loop.’

Jennifer Meindertsma, Visual Merchandiser Prénatal

Stuur Carin Frijters een mail via carin@retailtheater.nl onder vermelding van STOOMCURSUS MEET & GREET en ontvang de link. Tot dan!

There are currently no tickets.
Locatie
Online evenement
Start datum evenement
26-08-2024
10:00
Eind datum evenement
26-08-2024
11:00