18 april 2019

NII bijeenkomst Hilde Francq en Zuiver BV - 18 april (exclusief voor leden BNS Crisp)

Met Zuiver BV en Francq Colors heeft het Nederlands Interieur Instituut een mooi programma samengesteld voor haar leden. Ook BNS Crisp leden mogen van deze aanbieding gebruik maken!

Je bent te gast in het gloednieuwe internationale hoofdkantoor van Zuiver BV, het bedrijf achter de succesvolle interieurmerken Zuiver en Dutchbone, in Westzaan en Hilde Francq presenteert haar trendverhaal.

Zuiver B.V. is 20 jaar geleden opgericht door de vier jeugdvrienden Caroline van Velze, Richard Halberstadt, Arjen Lubbes en Jaap Landsaat. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in het ontwerpen, inkopen en verkopen van meubilair werd in 2011 het merk Zuiver opgericht en in 2014 volgde het tweede interieurmerk Dutchbone. Vandaag de dag worden beide merken in meer dan 70 landen verkocht. Creatief Directeur Caroline van Velze zal jullie een exclusief kijkje achter de schermen geven van het dynamische bedrijf. www.zuiver.com/www.dutchbone.com

Hilde Francq is trend- en colorwatcher. Ze is een autoriteit als het over kleurentrends gaat. Met haar bedrijf Francq Colors geeft ze nationale en internatio­nale klanten creatief maar ook concreet advies over de toepassing van trends en kleuren. Daarnaast geeft ze lezingen in binnen- en buitenland, onder andere aan het Royal College of Art in London, en regelmatig brengt ze boeken uit. Hilde neemt je tijdens haar lezing mee door de trends die zij signaleert en blikt terug op Milaan 2019.
www.francqcolors.be

Je bent van harte uitgenodigd deze dag mee te maken.

Het programma
donderdag 18 april

  • 14.00 _ Registratie, koffie/thee
  • 14.30 _ Lezing Hilde Francq
  • 15.45 _ Korte pauze
  • 16.00 _ Presentatie over Zuiver BV door Caroline van Velze
  • 16.30 _ Rondleiding
  • 17.00 _ Netwerkborrel

Kosten voor deelname zijn € 35,00 p.p. (ex. BTW)

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!
Vergeet bij je aanmelding niet je BNS Crisp registratienummer te vermelden.
Aanmelden kan via een mail aan info@interieurinstituut.nl

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden