Nieuwe ledenbijeenkomst | 14 oktober | Homebase | gratis voor leden

Ben jij in de afgelopen jaar lid geworden van BNS Crisp dan nodigen wij jou graag uit voor de nieuwe ledenbijeenkomst op maandag 14 oktober in onze Homebase in Nieuwegein. Deelname is gratis voor leden.

De nieuwe ledenbijeenkomst is ervoor bedoeld om jou wegwijs te maken binnen ons netwerk en draait vooral om kennismaken; met BNS Crisp en met elkaar. Zodat jij alles uit je lidmaatschap kunt halen. Ben jij nog geen lid van BNS Crisp maar zou je toch graag de voordelen van een lidmaatschap willen? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor een lidmaatschap en schrijf je in zodat je ook naar de bijeenkomst kan.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen we over het ontstaan van BNS Crisp, wat onze missie & visie is en met welke toekomstplannen we op dit moment bezig zijn. Uiteraard is het mogelijk om al je vragen te stellen. We horen namelijk heel graag waar jij als BNS Crisp lid behoefte aan hebt en ook wat je zelf zou kunnen en willen bijdragen aan BNS Crisp. Ook komt het samenstellen van een portfolio en de mogelijkheid om mee te doen aan commerciële opdrachten kort aan bod. Daarnaast is er uiteraard de ruimte om te netwerken, elkaar beter te leren kennen en is het mogelijk om na de bijeenkomst nog gezamenlijk na te praten onder het genot van een drankje. 

Wij organiseren meerdere keren per jaar een nieuwe ledenbijeenkomst waarbij je van harte welkom bent, zodat jij het maximale uit je lidmaatschap kunt halen. Deelname is gratis voor leden!

Wij hopen van harte dat je erbij bent 14 oktober 2024.

Ben jij erbij?

Koop dan een free ticket onderaan deze pagina en je aanmelding komt automatisch bij Lotte terecht.

There are currently no tickets.
Locatie
Symfonielaan 1, Nieuwegein
Start datum evenement
14-10-2024
14:00