Online Meet & Greet Tessaas – interieurtekenen op de iPad | gratis voor leden | 16 september

Wil je alles weten over hoe je de stap naar tekenen op de iPad kan maken? Sluit dan aan bij de Meet & Greet met Tessa Pellemans. Ze vertelt je alles over haar online cursus en het mooie aanbod voor BNS Crisp leden om deze cursus te volgen.

Meet Tessa Pellemans!

Met haar ruim 20 jaar ervaring in de interieurbranche heeft Tessa ontzettend veel kennis en ervaring in huis. Ze voelt haarfijn aan wat je écht wil, en heeft er haar professie van gemaakt om dat door te vertalen naar een concreet ontwerp. Door haar jarenlange ervaring als interieurontwerper in een grote en gerenommeerde meubelwinkel heeft ze geleerd in een hele korte tijd goede plattegronden te maken. Ook is het commercieel intekenen van een plattegrond (dus dat je kunt verkopen wat er op de plattegrond staat) een wezenlijk onderdeel van haar professie. Juist met deze ervaring weet ze als geen ander op die manier een plattegrond te maken die er niet alleen mooi uitziet, maar van alle kanten klopt en direct ‘verkoopbaar’ is.

Haar ontwerpen heeft ze altijd met de hand getekend: markers en markerpapier waren haar vaste gereedschap. Ze houdt van de ambacht die tekenen met zich meebrengt en haar persoonlijke handtekening die ze erin kan verwerken, maar tóch was ze op zoek naar een andere manier van tekenen.

Die manier heeft ze gevonden: ze startte met het maken van haar interieurtekeningen op de iPad. Vandaag de dag zou ze nooit meer anders willen. Het bespaart haar tijd, ze werk een stuk sneller én ze kan haar tekeningen haarscherp presenteren – zowel online als offline.

Tessa Pellemans

Online cursus tekenen op de iPad

Tessa inspireert je graag door haar kennis en ervaring te delen over deze nieuwe werkwijze. En ben je écht enthousiast geworden?

Dan is haar online cursus zeker iets voor jou. In deze cursus neemt ze je stap voor stap mee in de wereld van digitaal tekenen en leert ze ook jou hoe je de beste plattegronden kunt maken! De online video’s zijn beschikbaar op alle apparaten, van laptop tot smartphone en van tablet tot iPad. Met jouw unieke inloggegevens krijg je na aankoop direct toegang tot de leeromgeving en kun je na aankoop meteen starten en bekijk je de video’s wanneer en hoe vaak je maar wilt. Het ritme van de cursus bepaal je zelf, bv. in 2 weken of in zes maanden. Je krijgt 1 jaar onbeperkt toegang tot de cursus en daarna kun je maandelijks verlengen. Bepaal zelf waar en wanneer je de lessen gaat volgen!

De online cursus interieurtekenen op de iPad bestaat uit een introductie en 8 lessen. Door middel van inspirerende kortere en langere video’s laat Tessa je stap voor stap zien hoe je een ontwerp het beste opbouwt en hoe je het meeste voordeel behaalt met het digitaal tekenen. Bij elke les hoort een werkblad en een huiswerkopdracht. Je tekent tijdens deze videolessen met Tessa mee, zo leer je extra snel. 

Je leert om te gaan met het programma, een plattegrond te tekenen en digitaal de meubels te tekenen. Ook leer je texturen tekenen, zoals de textuur van stof of marmer en hout. Er wordt een bibliotheek opgebouwd, zodat je in de toekomst sneller kunt werken en getekende elementen kunt hergebruiken. En heel belangrijk: ook licht en schaduw komt aan bod. Als kers op de taart laat Tessa je nog een paar manieren zien van het digitaal (en dus op een andere manier!) presenteren van je ontwerp!

Deze cursus kost 375,- euro excl btw. 
Speciaal voor de leden van BNS Crisp is deze cursus verkrijgbaar met 10% korting. Hoe je de korting verkrijgt hoor je in de Meet & Greet, deze meet and greet wordt je gratis aangeboden. 

Let’s meet!

Wil je eerst meer informatie en vragen stellen, voordat je de cursus start? Dan is dit je kans!
Meldt je aan voor de gratis Meet & Greet met Tessa door een free ticket te bestellen hieronder.

Volg Tessa op @tessaas.nl op Instagram voor meer inspiratie en tips!

Ben je nog geen lid, maar wel geïnteresseerd? Dan ben je van harte welkom om een keer aan te sluiten om kennis te komen maken met BNS Crisp, bestel je gratis ticket hieronder en vul in bij ‘ Ben je lid’ : Nee.

Ticket Information

Meet & Greet Tessaas 16 sept
Free
Locatie
Online evenement
Start datum evenement
16-09-2024
09:00