Material District | 6 – 8 maart | Utrecht | gratis ticket voor BNS leden

MaterialDistrict is het enige jaarlijkse evenement in Nederland dat materiaalfabrikanten en materialenmakers uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving bij elkaar brengt. Nu voor BNS Crisp leden met gratis toegang.

Hoe kun je cirkelvormig bouwen? Welke materialen dragen bij aan een gezonde leefomgeving? Zullen we binnenkort energie besparen of opwekken met slimme materialen? Je ontdekt het allemaal tijdens de 17e editie van Material District Utrecht. Material District Utrecht is het enige jaarlijkse evenement in Nederland dat materiaalfabrikanten en materialenmakers uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving bij elkaar brengt.

De 17e editie van Material District Utrecht vindt plaats van 6 t/m 8 maart 2024 in de Werkspoorkathedraal, Utrecht. Met 125 exposanten, een materialenbeurs van 250 materialen en een lezingenprogramma met 50 sprekers staat hét materialenevent voor (interieur)architecten en R&D professionals volledig in het teken van materiaalinnovaties voor het ruimtelijke domein: Architectuur, Interieur, Tuin & Landschapsarchitectuur, Leisure , Expositie- & Decorbouw en Meubel- & Interieurbouw. Het evenement zet zich volledig in voor de circulaire economie.

Bron: Material District, Ilco Kemmere Fotografie

Lezingen

Material District Utrecht staat bekend om haar spraakmakende lezingenprogramma waarin gerenommeerde (inter)nationale architecten, wetenschappers, ontwerpers en andere experts de laatste ontwikkelingen op het gebied van materialen delen met het publiek. Ook dit jaar zijn er twee theaterprogramma’s tegelijk waarin een line-up van maar liefst 50 sprekers hun kennis en ervaring deelt met de bezoeker.

Breng zeker een bezoek aan deze BNS Crisp merkpartners

Martijn de Wit Vloeren – stand E04
Martijn de Wit Vloeren staat dit jaar voor het eerst op MaterialDistrict en biedt BNS Crisp leden een gratis dagticket aan t.w.v. € 25,-. Check deze link achter de inlog.

Martijn de Wit Vloeren is in 1995 opgericht en heeft inmiddels een naam hoog te houden als het gaat om kwalitatieve vloeren.
Martijn de Wit Vloeren staat vooral bekend om onze prachtige houten vloeren. Echter is ons ruime aanbod en onze veelzijdigheid juist een van onze sterkste kanten. Zo verkopen wij o.a. alle denkbare soorten vloerbedekking. Van marmoleum tot tapijt, en van laminaat tot PVC.

Decolegno – stand B14
DecoLegno is exclusief distributeur van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. De decors én voelbare structuren in de collectie geven de beleving van echte materialen zoals hout, marmer, leer, textiel of natuursteen.  DecoLegno presenteert dit jaar tijdens Material District in Utrecht een verrassend concept voor interieurarchitecten en -vormgevers. Binnen dit concept kun je spelen met kleur en structuur, en daarmee jouw eigen unieke textuur in decoratief plaatmateriaal ontwikkelen. DecoLegno vertelt je er graag alles over, dus kom langs op stand B14! 

Orac Decor – stand A15
Orac Decor is een Belgisch familiebedrijf en wereldleider in het ontwerp en de productie van hoogwaardige 3D-decoraties. Het biedt een breed assortiment plinten, kroonlijsten, wandpanelen en decoratieve elementen. Al 50 jaar innoveert ORAC op gebied van technologie, materialen en design.
ORAC staat voor volledige creatieve vrijheid op basis van uw eigen stijl en persoonlijkheid. Voor ieder interieur!

Bron Material District 2023
There are currently no tickets.
Locatie
Tractieweg 41, Utrecht
Start datum evenement
06-03-2024
10:00
Eind datum evenement
08-03-2024
17:00