Masters Expo 2023 | 7 t/m 11 december | RAI Amsterdam

MASTERS EXPO is de enige premium zakenbeurs van Europa, de plek waar ruim 40.000 bezoekers het meest bijzondere aanbod op het gebied van modern luxury en future proof business ervaren. Van 7 t/m 11 december nemen circa 350 nationale en internationale partijen – koplopers die trendsettend en verbindend zijn – deel aan MASTERS EXPO in de RAI in Amsterdam. Een levendige arena waar expertise, visie en kansen samenkomen.

MASTERS EXPO is op een oppervlakte van ruim 40.000 m2, vijf dagen lang de Capital of Great Business, waar bijzondere (familie)bedrijven uit bijna twintig verschillende branches samenkomen – van mobiliteit tot vastgoed en van design tot tech. Tijdens dit grootse premium netwerkevent worden unieke concepten gepresenteerd, zoals pop-up Restaurant M*, waar een recordaantal sterrenchefs en dus Michelinsterren in de keuken staan. Het is het meest spraakmakende gastronomische concept van Nederland en de enige plek waar alle grote topchefs samen de vreugde voor hun vak vieren. Schouder aan schouder, middag aan middag, avond aan avond.

Talks

In het MASTERS TALKS Café komen topondernemers, bestuurders en young professionals samen in een intieme setting waar dagelijks interviews, lezingen, awardshows en lanceringen plaatsvinden. Journalistieke moderators zorgen voor verdieping. Hoe kunnen wij bouwen aan een betere wereld? En wat gaan wij doen om dat te realiseren? Daar wil MASTERS EXPO graag een rol in vervullen.

The Magical Edition

Op dit enorme netwerkevenement hebben deelnemers en bezoekers de mogelijkheid het verschil te maken, kennis te delen, te inspireren en nieuwe ideeën op te doen. Elke ontmoeting is een magisch moment, op MASTERS EXPO gebeurt het: “Let’s create magic” 

Van Kunst tot Tech | Van Media tot Charity

Gericht op de ontwikkeling van technologie laat MASTERS EXPO veel duurzame innovatie zien op het gebied van mobiliteit, vastgoed, reizen en tech. Naast bekende designers, kunstenaars en grote projectontwikkelingen zijn ook de Nederlandse botenbouwers ruim vertegenwoordigd.

Het spraakmakende aanbod aan gastronomie, live entertainment, podcastopnames, kunst en design zorgt voor het meest unieke beursconcept van Europa. Musici, dansers, zangers, proeverijen, charity intieme podia en live kunst: overal valt wat te beleven. En voor iedereen. Genieten van een heerlijke lunch of diner kan op een recordaantal verrassende culinaire hotspots.

There are currently no tickets.
Locatie
RAI Amsterdam
Start datum evenement
07-12-2023
Eind datum evenement
11-12-2023