29 juni 2020

Masterclasses Monique van der Reijden - trendsignalementen herkennen en vertalen - vanaf 29 juni (korting voor leden BNS Crisp)

In samenwerking met BNS Crisp, NIA ACADEMIE en De Woonindustrie geeft journalist en trendwatcher Monique van der Reijden vier exclusieve Masterclasses over de internationale trends! Per masterclass presenteert Monique twee nieuwe interieur- en designtrends. De presentatie zit vol inspiratie, stylingtips en kleur- en materiaalcombinaties. Daarnaast ga je in deze masterclass aan de slag met het herkennen en vertalen van trends voor je eigen bedrijf.

The master

Monique reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in interieurtrends en daarnaast maakt ze trendproducties voor o.a. Elle Decoration, Eigen Huis & Interieur en trendcompass.nl. De trendlezingen van Monique zijn heel toegepast, er worden veel interieurs, producten, kleuren, materialen en structuren getoond. Je krijgt een overvloed aan inspiratie, die je direct kunt toepassen in je bedrijf.

Lees hier meer over wat we gaan doen tijdens deze bijzondere masterclasses.

Je kunt je aanmelden via de site van NIA, daar vind je ook alle relevante informatie over de prijs. Leden van BNS Crisp en (oud) cursisten van NIA krijgen een heel aantrekkelijke korting.

Data:

  • maandag 29 juni
  • maandag 28 september
  • maandag 30 november
  • maandag 21 februari 2021

Lestijden:
10.00 tot 15.00 uur | pauze 12.00 tot 13.00 uur

Lunch:
lunch is inbegrepen in de cursusprijs

Locatie:
De Woonindustrie
Symfonilaan 1
3438 EW Nieuwegein

Inschrijven voor een losse dag
Het is natuurlijk het leukst als je de volledige serie masterclasses volgt, maar inschrijven voor een losse masterclass is ook mogelijk. Je kunt je pas aanmelden voor de eerstvolgende datum als de vorige masterclass achter de rug is!

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden