Maison&Objet | 18 t/m 22 januari 2024 | Parijs

Ontdek de nieuwste trends, innovaties en inspirerende collecties in de wereld van design en interieur. Vier de 30e verjaardag van Maison&Objet in januari 2024 met een vernieuwde kijk op de toekomst, waar technologie en natuur samenkomen! GRATIS voor BNS Crisp leden en merkpartners.

Maison&Objet Paris staat van 18 – 22 januari weer op de agenda!

Door speciale afspraken met de beursorganisatie biedt BNS Crisp haar leden ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs!
Ben je er ook (weer) bij om te netwerken en de nieuwste trends te spotten? Regel dan snel je treintickets en hotel. De toegangstickets krijg je van Maison&Objet (normaal € 80,-), ga naar deze link in het ledendeel.

Wil jij er ook graag GRATIS naar toe maar ben je nog geen BNS Crisp lid? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor een lidmaatschap

Dune Holo / CyrylZ ©Elodie Dupuis – Pemma / Munna ©DR

Tech Eden

In 2024, om het 30-jarig jubileum van Maison&Objet te vieren, zal de beurs haar deelnemers een vernieuwde toekomst laten zien die technologie en natuur combineert!


Het thema van dit seizoen, TECH EDEN, zal de januari editie verlevendigen met opnieuw uitgevonden speelruimtes gericht op de detailhandel, woningen of horeca. Plekken waar de natuur zeer aanwezig zal zijn, niet noodzakelijkerwijs in letterlijke zin, maar soms digitaal gesproken en, in verschillende mate, mineraal, weelderig en hybride. Het is een mix van natuur en technologie die het concept van duurzaamheid zeker nieuw leven zal inblazen en een werkelijk wenselijke visie op de toekomst zal creëren!

Ontdek Future on Stage: nieuwe bedrijven in de spotlights!

Future On Stage, een innovatieve lancering om jonge en opvallende ondernemingen op het gebied van decor, design en lifestyle te ondersteunen. Drie prijswinnaars, gekozen door experts, zullen tijdens de volgende Maison&Objet-beurs in de schijnwerpers staan. Voor meer info en gratis aanmelden, zie deze link.

Maison&Objet in the City

Breng van 18 – 22 januari 2024 een bezoek aan de meest bijzondere Parijse adressen. Decorateurs, ontwerpers, galeries, bijzondere modehuizen, ontwerpers… De mensen die Parijs zo uniek maken binnen het decoratieve landschap nodigen je uit in hun woonkamers voor een persoonlijke ontmoeting. Een complete ervaring van de Maison&Objet in Parijs!

Uw reis & verblijf in Parijs

Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk je verblijf. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede kaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan namelijk (heel flauw) controleurs bij de uitgangspoortjes bij de metrohalte van de beurslocatie.

Parijs: trendshopstad nº 1!

Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs.

Meer weten?

Lees alles over deze must visit beurs voor interieurprofessionals en het volledige programma

There are currently no tickets.
Locatie
Parijs, Parc des Expositions
Start datum evenement
18-01-2024
Eind datum evenement
22-01-2024