Maak kennis met onze vloerenpartner Cotap | InCotap 7 juni | Zwolle

Maak kennis met onze vloerenpartner Cotap | InCotap 7 juni | Zwolle

176 176 mensen hebben dit evenement bekeken.

Sinds enkele weken is Cotap, leverancier van onder andere bekende merken als  Ambiant en Floorlife vloeren, goudpartner van BNS Crisp. Zij willen graag een directe en intensieve samenwerking aangaan met onze stylisten en nodigen ons uit om persoonlijk te komen kennismaken tijdens hun dealerdagen op woensdag 7 juni.

InCotap

Cotap organiseert dit jaar dealerdagen en nodigt hier, zoals de naam al doet vermoeden, hun dealers uit om hen bij te praten over de nieuwste ontwikkelen en de laatste noviteiten te presenteren. Dit jaar valt er veel te delen, van een nieuw merk dat zich volledig richt op de projectmarkt, tot de introductie van nieuwe kwaliteiten en natuurlijk de lancering van de samenwerking met professionele stylisten en interieurontwerpers. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Cotap haar magazijn omgebouwd tot een heuse beursvloer, waar je in ongedwongen sfeer kennis kunt maken met de producten en noviteiten en de vloerfanaten van Cotap.

Speciaal ontvangst voor BNS Crisp-leden

Omdat Cotap dit jaar een samenwerking is aangegaan met BNS Crisp én graag een directe samenwerking aangaat met jullie; de serieuze en professionele interieurontwerper/-stylist, hebben zij een speciaal ontvangst voor ons georganiseerd op woensdag 7 juni. We worden welkom geheten door Arva Rasoelbaks van Cotap en zullen vervolgens gezamenlijk een ronde maken over de beursvloer waarbij we kennismaken met het merk, de nieuwste producten en voor het eerst unieke en onderscheidende samenwerkmogelijkheden aan ons worden gepresenteerd. Dus ben je nieuwsgierige naar onze nieuwe goudpartner en heb jij wel oren naar een mogelijk samenwerking, schrijf je dan snel in voor deze veelbelovende kennismaking

Programma:

14:30 inloop
15:00 kennismaking + ronde over de beursvloer
17:00 afsluitende borrel

Erbij zijn?

Meld je aan voor 1 juni bij jolanda@bnscrisp.nl. Zij geeft dan onze namen door aan Cotap. Na aanmelding wordt er rekening gehouden met je aanwezigheid, mocht je onverhoopt echt niet kunnen meld je dan tijdig af.


Praktisch

Datum: 7 juni
Aanvang: 14:30 uur
Locatie: Cotap, Mindenstraat 3 8028 PK, Zwolle

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar jolanda@bnscrisp.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

07-06-2023 aan
07-06-2023
 

Locatie

Share With Friends

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.