Live dag Lichtopleiding De Lichtschool | Lichtfabriek Amsterdam | korting voor leden

Je wordt deze dag meegenomen in de wereld van lichtplannen maken en je kan dit direct in je eigen projecten gebruiken. Nu met korting voor BNS Crisp leden.
 1. Worstel je met het maken van een professioneel lichtplan en vind je het lastig om je lichtontwerp zelfverzekerd te presenteren aan je opdrachtgever? 
 2. Krijg je steeds vaker de vraag of je bij jouw interieurontwerp ook een lichtplan wilt aanbieden, maar zeg je daar nu nee tegen of schuif je dan de klant maar door?
 3. Weet je niet zo goed welke technische en decoratieve merken passend zijn bij het budget van je klant en weet je daarom niet zo goed wat je voor moet stellen? Loop je hierdoor vast in het bedenken van voorstellen en besteed je uren aan online zoekwerk?
 4. Wil je graag de technische vragen over lichtkeuzes van je opdrachtgevers of de elektricien met vertrouwen kunnen beantwoorden, maar lukt dit niet altijd?

Geloof ons, heel veel ontwerpers struggelen hiermee. Dat is heel normaal, want het opstellen van een professioneel lichtplan kan een hele uitdaging zijn. Wil jij jouw lichtplannen professionaliseren en met zelfvertrouwen kunnen presenteren aan klanten? Dan is deze live dag geschikt voor jou!

Wat heb ik er als interieurprofessional aan?

 1. 6 maanden toegang tot de online lichtcursus
 2. Je ontvangt 2 weken van tevoren toegang tot de online leeromgeving van de online lichtcursus. Dit ga je eerst zelf helemaal doornemen, op je eigen tempo. Je behoudt hier 4 weken na de live dag toegang toe. Verlengen na deze 6 weken is uiteraard mogelijk
 3. De basis lichtkennis is dan helder
 4. In de live dag de diepte in, meer lichtkennis; je gaat je lichtkennis updaten en verbreden
 5. Na deze opleiding, ben je in staat een helder en creatief lichtplan te presenteren aan jouw opdrachtgever en deze te onderbouwen.
 6. Kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen
 7. De live dag zit boordevol praktische tips, die jij direct in je eigen projecten kunt toepassen.

Meer informatie en inschrijfmogelijkheden: www.delichtschool.nl

Zie de kortinscode in het BNS Crisp ledendeel

There are currently no tickets.
Locatie
Lichtfabriek Amsterdam
Start datum evenement
16-05-2024
10:00
Eind datum evenement
16-05-2024
16:00