Digi sparren over het vak | Online | Terugblik Milaan | gratis voor leden

Zie jij er naar uit om iedere 1e DONDERDAG van de maand andere BNS Crisp leden online te ontmoeten? Kom je ergens niet uit of heb je een bepaalde uitdaging? In deze meeting kan je alle vragen stellen aan collega’s. Deelname is gratis voor leden.

De Digitale SPARSESSIE
Met deze keer als thema: Terugblik op Milaan

Enkele vaste leden van de sparsessie groep gaan naar Milaan en zullen de highlights delen. Dus ga je zelf niet naar Milaan, is dit een ideale gelegenheid om gratis alle highlights te horen van directe collega’s. Daarnaast is er ruimte om vrij te sparren.

TIJD – van 09.00 tot 10.00 uur

Tijdens deze online meetings leer je collega’s kennen, die met dezelfde uitdagingen te maken krijgen als jij. We delen onze werkwijze, helpen elkaar verder met ons netwerk en ervaringen. Soms nodigen we interessante sprekers uit. Wil je ook meepraten en horen hoe jouw collega’s de zaken aanpakken? Meld je dan aan via onderstaande ticket. Ben jij nog geen lid van BNS Crips maar zou je toch graag mee willen doen aan deze meetings? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor een lidmaatschap.

Samen sparren, elkaar inspireren, tips en tops uitwisselen als #interieurprofessionals van BNS Crisp.

BNS Crisp lid geef je op bij Anne Mombarg en Wendy De Kooter door hieronder een free ticket aan te kopen. Je aanmelding komt dan automatisch bij Anne & Wendy terecht.

#WIJZIJNBNS juist daarom!

Ticket Information

Digi sparren 2 Mei
Free
Locatie
Online evenement
Start datum evenement
02-05-2024
09:00