IMM Keulen | 14-18 januari 2024 | Keulen Duitsland

De grootste interieurdesignbeurs van Duitsland keert in januari 2024 terug. Van 14 tot 18 januari 2024 brengt de imm cologne de wereldwijde interieurdesignscene samen. Al aan het begin van het nieuwe jaar fungeert de beurs als belangrijk kennis- en trendplatform voor de hele interieurwereld. Als hoogwaardige vakbeurs voor interieurprofessionals biedt de imm cologne de centrale toegang tot de Duitse meubelmarkt.

Wat de IMM 2024 te bieden heeft

De imm cologne is onderverdeeld in drie themawerelden, die zijn afgestemd op het respectievelijke karakter van het assortiment. Met een breed scala aan tentoonstellingen, van opkomende startups tot gevestigde marktleiders, vertegenwoordigt de beurs het hele spectrum van de industrie en biedt zo een marktoverzicht waarvan de diversiteit aan productwerelden en inrichtingsstijlen uniek is. Zowel kleine, innovatieve start-ups als gevestigde topmerken presenteren hier hun producten en ideeën.

Beeld IMM 2023

PURE

Pure is het exclusieve high-end gebied van de imm cologne, waar premiummerken en designgerichte aanbiedingen worden gepresenteerd. Met een duidelijke focus op inspiratie biedt Pure een uniek platform voor high-end producten en innovatieve ontwerpen.

HOME

De focus Home van de beurs presenteert interieuroplossingen met lifestyle-karakter. Hier vindt u moderne meubels voor hoogwaardig wooncomfort en een gevarieerd aanbod aan inrichtingsmogelijkheden voor het jonge leven tegen aantrekkelijke prijzen.

SLEEP

De themawereld Slaap biedt een uitgebreid beursaanbod aan revolutionaire matras- en slaapsystemen, boxsprings en waterbedden, maar ook hoogwaardige accessoires en textiel voor ongeëvenaard slaapcomfort

There are currently no tickets.
Locatie
Koelnmesse, Messepl. 1, 50679 Köln, Duitsland
Start datum evenement
14-01-2024
Eind datum evenement
18-01-2024