Inspirerende talks tijdens Design District | Gratis voor leden en merkpartners | Rotterdam

BNS Crisp & merkpartner Huijser Meubel Agenturen hebben op 29 en 30 mei 2024 – tijdens Design District 2024 – samen inspirerende middagprogramma’s voorbereid. Zo kun jij je bezoek aan de beurs combineren met interessante talks en een netwerklunch met collega interieurprofessionals. Extra leuk: speciaal voor BNS Crisp en BNI leden hebben we tevens kosteloze toegangstickets voor Design District geregeld! Mis deze inspirerende middag(en) niet!

Interieurliefhebbers opgelet: BNS Crisp werkt samen met merkpartner Huijser Meubel Agenturen tijdens Design District 2024! Op woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024 staan er inspirerende middagprogramma’s klaar. Met Alfred Huijser als host, beloven het twee leerzame en leuke middagen te worden. Lees snel verder en scoor gelijk je *kosteloze* tickets, die speciaal voor BNS Crisp-leden beschikbaar zijn gesteld.

In 2002 vond de eerste editie van Design District plaats, waarna er nog volgden vele edities volgende. Dit jaar is alweer de 21e editie van het vakevenement. Wel zo leuk dus om de verschillende stands te verkennen, voorafgaand het programma van Huijser Meubel Agenturen en BNS Crisp. Maar wat kun je dit jaar verwachten?

“Dit jaar hebben we een bijzondere selectie gemaakt, met de nadruk op noviteiten op de beursvloer. Het is een lange lijst met veel mooie namen. Naast veel vertrouwde favorieten, verwelkomen we zo’n 40 nieuwe merken, en ruim 10 leuke deelnemers die terug zijn van weggeweest”, laat de organisatie weten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0030-Studio-Henk-2.jpg

Design District 2022 © Ilco Kemmere

Programma’s*

Beide middagen zijn goedgevuld met super interessante talks. Iets waar jij als interieurprofessional zeker baat bij hebt! Na het verkennen van Design District, schuif je om 12:30 uur aan voor een overheerlijke netwerklunch, waarna Alfred Huijser het programma verder aftrapt. Een middag vol met interessante sprekers over akoestiek en kunst in het interieur. Wie wil dat nou niet?

*LET OP: Per programma-onderdeel is het noodzakelijk om je aan te melden. Zo krijg jij per talk toegang tot de zaal en weten wij wie er komen. Houdt deze websitepagina in de gaten om tickets via de gelinkte pagina’s – in onderstaande tabellen – te scoren.

Kosteloze netwerklunch

Schuif om 12:30 uur aan voor een overheerlijke, *kosteloze* netwerklunch voor BNS Crisp- en BNI- leden. Meld je onderaan deze pagina aan om te kunnen genieten van en kennis te maken tijdens deze kosteloze netwerklunch. Wil je kennismaken met BNS Crisp? Laat het ons weten en schuif ook gezellig aan!

Programma woensdag 29 mei 2024

TijdstipActiviteit / talks
12:30 uurBinnenlopen + netwerklunch voor BNS Crisp- en BNI leden
13:30 uurSpreker Pascal van Dort (ambassadeur akoestiek) – Creatief Sprekersburo namens BNS Crisp
14:15 uurSpreker Kula by Bryndís Bolladóttir – Esthetiek in akoestiek
15:00 uurSpreker Femke Baten – Introductie fotostyling – Creatief Sprekersburo namens BNS Crisp
15:30 uurSpreker Tim Verschore – Elu-fire
16:30 uurAfsluiten en netwerken

Programma donderdag 30 mei 2024

TijdstipActiviteit / talks
12:30 uurBinnenlopen + netwerklunch voor BNS Crisp- en BNI leden
13:30 uurSpreker Monica Armani – productdesigner Design in Molecules
14:15 uurSpreker Kula by Bryndís Bolladóttir – Esthetiek in akoestiek
15:00 uurIntroductie Creatief Sprekersburo door BNS Crisp
15:30 uurEvelien Reich – ontdekkingen uit Milaan 2024
16:15 uurAfsluiten en netwerken

*Kosteloze* tickets voor BNS Crisp leden

Beide middagprogramma’s vinden plaats in de Van Nelle Fabriek tijdens Design District 2024. Dit betekent dat je toegang moet hebben tot het vakevenement om ons programma te kunnen bijwonen. Daarom bieden we samen met onze merkpartner Huijser Meubel Agenturen gratis tickets aan, voor alle interieurprofessionals die bij BNS Crisp of BNI zijn aangesloten. Zo kun je niet alleen van van de interessante talks genieten, maar kun je voorafgaande de programma’s ook een bezoekje brengen aan de beursvloer. Scoor jouw kosteloze toegansticket voor Design District 2024 via onderstaande knop.

LET OP: Voor alle talks moet je een ticket hebben gescoord via de BNS Crisp-website. De programma-onderdelen zijn op beide dagen kosteloos voor aangesloten interieurprofessionals. Ook dan is het vereist om jouw ticket te scoren!

Kortom: Bij aankomst heb je meerdere tickets nodig. Één voor Design District, en de rest van BNS Crisp met alle programma-onderdelen die je wilt bijwonen.

Vakevenement Design District – een plek boordevol inspiratie!

Naast gevestigde merken, presenteren verschillende zelfstandig ontwerpers en studenten van de Willem de Kooning Academie en van het Hout- en meubilering college hun werk op Design District. Dit biedt de studenten en zelfstandig ontwerpers een mooie kans om zichzelf (verder) op de kaart te zetten. Nu de beursvloer weer groter is, is daar ook meer ruimte voor. De locatie is zoals gewoonlijk de Van Nelle Fabriek (Rotterdam). En nee, het is niet alleen maar binnen; bij mooi weer kan je ook even de tuin in, om daar het buitenmeubilair van verschillende merken te bewonderen. Wel zo leuk om dat in de juiste setting te kunnen doen!

Ook kun je één of meerdere lezingen volgen, om nog meer inspiratie en kennis op te doen. Zie hierboven de programma’s die BNS Crisp en Huijser Meubel Agenturen hebben samengesteld.

Bezoek de stands van BNS Crisp merkpartners

Tijdens Design District 2024 hebben meerdere BNS Crisp merkpartners een stand op de beursvloer. Breng ze een bezoekje wanneer je er bent!

Praktische informatie

Data: Woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024

Tijd: 12:30 uur

Locatie: Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam

Tickets: Kosteloos voor BNS Crisp leden! Wel heb je een toegangsticket nodig voor Design District 2024. Meld je dus gelijk aan via bovenstaande knop.

Openingstijden Design District

Woensdag 29 mei 2024: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 30 mei 2024: 10:00 – 19:00 uur
Vrijdag 31 mei 2024: 10:00 – 17:00 uur

Design District is woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024 uitsluitend toegankelijk voor vakpubliek. Vrijdag 31 mei 2024 zijn naast interieurprofessionals, ook studenten en particulieren welkom.

Design District 2023 ©  Ilco Kemmere

Ticket Information

Ticket netwerklunch donderdag 30 mei 2024 – BNS Crisp of BNI lid
Free
Ticket netwerklunch woensdag 29 mei 2024 – BNS Crisp of BNI lid
Free
Ticket netwerklunch woensdag 29 mei 2024 – geen lid
Free
Ticket netwerklunch donderdag 30 mei 2024 – geen lid
Free
Locatie
Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1 3044 BC Rotterdam
Start datum evenement
29-05-2024
10:00
Eind datum evenement
30-05-2024
19:00
Uiterste inschrijfdatum
30-05-2024