Haal jij de Cerriva – tiles that connect – goodiebag op tijdens Design District 2023?

Haal jij de Cerriva – tiles that connect – goodiebag op tijdens Design District 2023?

29 29 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op 24, 25 en 26 mei 2023 is Cerriva aanwezig bij Design District in Rotterdam. Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. 

Gedurende 3 dagen is de beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.

Cerriva nodigt alle BNS Crisp leden uit om ons tijdens Design District 2023 te bezoeken. Via deze link kun je een gratis Design District toegangskaart aanvragen. Hou je BNS Crisp lidmaatschapsnummer hierbij onder handbereik. In de Cerriva – tiles that connect – stand staat een leuke goodiebag voor je klaar.

Over Cerriva

Cerriva specialiseert zich in het adviseren en verkopen van keramische wand- en vloerafwerkingen.
Al meer dan 20 jaar werken ze samen met zakelijke opdrachtgevers in o.a. retail en horeca, om een gebalanceerde beleving te creëren.  Middels tegels verbinden ze mens, functie en ruimte: Tiles That Connect!

Cerriva is begonnen op een zolderkamer met alleen agenturen voor Italiaanse en Spaanse tegelfabrikanten en door te blijven vernieuwen, uitgegroeid tot een onderneming met 18 medewerkers, gehuisvest in een pand in Oldenzaal waar alles onder een dak is samengebracht in het Ceramic Design Centre: kantoor, opslag en showroom. 

De naam Cerriva is een samenvoeging van de Italiaanse woorden ‘ceramica’ (keramiek) en ‘riva’ (oever), of wel ‘Tegels van het Oever. Een verwijzing naar de founder en huidige eigenaar/directeur Gerrit van het Oever. Vanuit het Ceramic Design Centre bedienen ze hun (groot)-handelaren, architecten en zakelijke opdrachtgevers.


Praktisch

Waar: Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Wanneer: 24, 25 en 26 mei 2023

Standnummer: V60

Welke BNS partners tref je nog meer aan op Design District:

 • Decolegno – stand V17
  DecoLegno is exclusief distributeur van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. De decors én voelbare structuren in de collectie geven de beleving van echte materialen zoals hout, marmer, leer, textiel of natuursteen.

 • Geberit – stand V93
  Geberit AquaClean – dé douchewc – reinigt de billen met warmwater middels de ingebouwde douchefunctie. Water is verfrissend, hygiënisch, reinigend en bijzonder comfortabel. Ontwerper Christoph Behling combineerde esthetiek met functionaliteit.

 • Leolux – stand V74
  Het familiebedrijf Leolux produceert hoogwaardige designmeubelen voor een internationale markt: banken, fauteuils, stoelen, (salon)tafels en accessoires op bestelling, voor interieurs waarin stijl, kwaliteit en functionaliteit vooropstaan. Er zijn drie merkcollecties: Leolux, Pode en Évidence.

 • Vloerkledenwinkel – stand S12
  Als familiebedrijf met meer dan 40 jaar kennis van en ervaring met vloerkleden, staan zij voor kwaliteit, persoonlijk advies en de allerbeste service. 

 • Huijser agenturen – eigen showroon Van Nelle Fabriek
  Huijser Meubel agenturen, is een handelsagent en importeur van design meubilair, op het gebied van projectmeubilair alsmede retail. Zo vertegenwoordigen zij in de Benelux Polflex Salotti snc uit Italië, KFF meubilair uit Duitsland, Cuero Design uit Zweden. Kula. Deze collecties zijn specifiek gericht op de inrichting van boardrooms, vergaderzalen, openbare ruimtes, restaurant, hotels en woningen.
  Op vrijdag ochtend 26 mei een speciale ontvangst voor BNS leden met een unieke rondleiding door de fabriek inclusief een bezoek aan de Tearoom. Meer informatie

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://tickets.designdistrict.nl/free/CERRIVA →

 

Datum en tijd

24-05-2023 aan
26-05-2023
 

Locatie

Share With Friends

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.