Festival Interieur | 23 juni 2023 | Kraggenburg

14 14 mensen hebben dit evenement bekeken.

Het festival voor de interieurprofessional!

Een dag vol inspiratie, creativiteit en gezelligheid. Na een succesvolle Festival Interieur in 2022 zijn we enthousiast om dit jaar een nieuwe editie te organiseren.

Ben jij een interieurprofessional die op zoek is naar nieuwe ideeën, trends en inzichten? Dan is dit evenement voor jou! Verwacht een boeiend programma met inspirerende lezingen, praktische workshops en volop mogelijkheden om te netwerken met andere interieurprofessionals. Of je nu een ervaren ontwerper bent of een nieuwkomer in de branche, dit festival is dé plek om jezelf te laten inspireren, je kennis te vergroten en je creativiteit te laten stromen.

Dus markeer de datum in je agenda en bereid je voor op een dag vol inspiratie op Hét Festival voor de Interieurprofessional!

Zien we je op 23 juni?

 class=

Het programma

We starten om 09.30 uur met de inloop en sluiten de dag om 18.00 uur af.
Met behoorlijk wat trots delen we de eerste toppers.
Check onze speciale Festival Interieur website voor wie onze eerste sprekers zijn.
Onze sprekers trekken je uit je dagelijkse beslommeringen en nemen we je mee op een inspirerende ontdekkingsreis in de wereld van kleur, levend groen, interieur, trends, ondernemerschap, nieuwe woonvormen, designers en kunst. De komende weken lichten steeds verder een tipje van het dagprogramma op. Much more to come!


Locatie

De 2e editie van Festival Interieur wordt gehouden bij Buitenplaats Netl in Kraggenburg. Via het grootste bamboebos van de Benelux bereik je ons festivalterrein met als middelpunt een sfeervolle kas voorzien van alle luxe en faciliteiten om een spectaculair event neer te zetten. Rondom de kas kun je genieten van het uit de kluiten gewassen landschap en andere bijzondere binnen- en buitenplekken.

Adres: Leemringweg 19, Kraggenburg

Aanmelden

Meld je aan via onze speciale Festival Interieur website

BNS Crisp leden
De ticketprijs voor dit event is €125,- ex. BTW. Vanaf nu kan je je aanmelden met een speciale EARLY BIRD prijs voor maar €25,- ex. BTW

Partners en Niet leden
De ticketprijs voor dit event is €125,- ex. BTW. Vanaf nu kan je je aanmelden met een speciale EARLY BIRD prijs voor maar €95,- ex. BTW
Nog geen lid van BNS Crisp? Ook dan verwelkomen we jou als interieurprofessional graag op 23 juni.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://festivalinterieur.nl/tickets/ →

 

Datum en tijd

23-06-2023 aan
23-06-2023

Share With Friends