Expositie Art in Paint&Print | Geert Maas & Ingrid van Wamel | Schijndel

Geert Maas is wellicht bekend bij jullie als master bloemsierkunstenaar, die jullie hebben gezien tijdens het Festival Interieur en/of bij het Groots Groen Event. Geert is ook opgeleid als grafische ontwerper.  Bloemen en planten zijn ook inspiratiebron voor zijn grote hobby: Het schilderen van bloemen en planten en het maken van sprookjes achtige fotografische bloemarrangementen. Samen met kunstenares Ingrid van Wamel presenteren zij hun inspirerende, gezamenlijke werk tijdens deze expositie in Schijndel.

Expositie Maas & van Wamel

Beeldend kunstenaars Geert Maas en Ingrid van Wamel hebben hun krachten, expertise en ambacht gebundeld. In co-creatie exposeren ze op 20 en 21 april tijdens Schijndel Uitdekunst, voor het eerst hun artprints en schilderijen. In deze expositie én verkooptentoonstelling worden bijzondere kunst in lagen van olieverf op doek en grafische print op plexiglas samen in een werk vertoond.

Ingrid van Wamel en Geert Maas maken sinds 2022 samen kunstproducties, olieverf schilderijen op canvas gemengd met digitale prints op acrylglas ervoor. Verrassende combinaties, die een nieuwe kijk op hun diciplines geeft. Model/natuur gevangen in letterlijke lagen van olieverf en acrylglas.

Maas & vanWamel

Art fotografie Geert Maas

Geert Maas, bloemenkunstenaar met oog voor detail. Zijn werk wordt verkocht in diverse (inter)nationale galeries. Intrigerende & fascinerende composities, samengesteld uit eigen fotografische (bloemen)beelden. Bloemen die aandacht verdienen in schoonheid, maar ook broodnodig in onze samenleving. 
Meer werk kan je zien via de online galerie.

Maas & vanWamel
Maas & vanWamel

Schilderijen Ingrid van Wamel

Ingrid van Wamel, kunstenares in hart en nieren en is elke dag gepassioneerd bezig met haar werk. Schilderen en les geven waarbij mensenlijk model en natuur haar grote inspiratie bronnen zijn. Soms indringend soms als engelen.

Schilderij van Ingrid van Wamel
Schilderij van Ingrid van Wamel
There are currently no tickets.
Locatie
Napoleonskerkje Hoofdstraat 150 5481 AJ Schijndel
Start datum evenement
20-04-2024
10:00
Eind datum evenement
21-04-2024
17:00