Tapijt- en vinyl training | Vloerstylist | Genemuiden| Gratis voor leden

Altijd al meer willen leren over tapijt- en vinyl gebruik op vloeren? Dan heb je geluk, want BNS Crisp merkpartner Cotap biedt via hun nieuwe interieurplatform Vloerstylist een exclusieve tapijt- en vinyl training – op dinsdag 4 juni 2024. Tevens zijn er *5* plekken beschikbaar gesteld voor BNS Crisp leden, die nog niet zijn aangesloten bij Vloerstylist. Wil je erheen? Wees er dan snel bij!

Interieurprofessionals opgelet: BNS Crisp merkpartner Cotap biedt via hun nieuwe interieurplatform Vloerstylist een exclusieve tapijt- en vinyl training aan! Deze ronde vindt plaats op dinsdag 4 juni 2024 en er zijn *5* plekken beschikbaar voor BNS Crisp leden die (nog) niet zijn aangesloten bij Vloerstylist. Dus meld je gelijk aan, want vol = vol.

“Cotap is een goed georganiseerd en zeer professioneel bedrijf. Daarbij hangt er een hele prettige en toegankelijke sfeer naar de medewerkers en richten zij zich op de duurzaamheid in de betreffende sector. Tijdes de training is een goede combinatie van het ontstaan, verloop en toepassing van de materialen op het gebied van tapijt en vinyl gemaakt. Je ziet met eigen ogen, in zowel het tapijtmuseum als de fabriek, hoe dit product tot stand komt. Daarbij is de training zo gemaakt dat je als interieurprofessional voldoende technische kennis mee krijgt, om de vloer goed te kunnen aanbevelen en uiteindelijk te verkopen. Het is dus een zeer informatieve en praktische training met heel veel aandacht voor de cursist; de heerlijke koeken en uitgebreide lunch maken de dag compleet!”Corinne Oosterman, voormalig deelnemer van de training.

© Cotap
© Cotap

Programma van de tapijt- en vinyl training

De training start met een bezoek aan het Tapijtmuseum Genemuiden en eindigt bij Condor’s productielijn.

Let op: verzamelen gebeurt op een andere locatie dan het Tapijtmuseum Genemuiden. Lees hieronder waar je wordt verwacht.

Aanmelden

Wees één van de 5 (!) BNS Crisp leden die hier kosteloos heen kan gaan – scoor je ticket gelijk onderaan deze pagina. Vol = vol!

PS: je mag nog niet aangesloten zijn bij Vloerstylist om hier gebruik van te maken.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 4 juni 2024

Tijd: 09:30-14:30 uur

Locatie start: Biezenstraat 4, 8281 JG Genemuiden

Locatie waar je met eigen vervoer heengaat: Condor Carpets B.V., Euroweg 3, 8061 SB Hasselt

Vervoer

Het is de bedoeling dat je parkeert aan de Biezenstraat 4 in Genemuiden. Daar staat er een pendelbus klaar die iedereen naar het tapijtmuseum brengt. Lopend vanuit het tapijtmuseum ga je met de groep naar het hoofdkantoor van Vloerstylist (Cotap) aan de Oosterbrugstraat 27 in Genemuiden.

Na de theorie-training wordt je met de pendelbus weer naar de Biezenstraat gebracht. Hiervandaan is het de bedoeling dat je met eigen vervoer naar Condor in Hasselt reist. Dit is het makkelijkste, omdat Condor op de weg naar de A28 ligt. Na de rondleiding bij Condor wordt er afscheid genomen en zit de trainingsdag erop!

Ticket Information

Ticket tapijt- en vinyl training Vloerstylist (Cotap)
Free
( Remaining tickets 5 )
Altijd al meer willen leren over tapijt- en vinyl op vloeren? Dan heb je geluk, want BNS Crisp merkpartner Cotap biedt via hun nieuwe interieurplatform 'Vloerstylist' een exclusieve tapijt- en vinyl training aan. Tevens zijn er *5* kosteloze tickets beschikbaar voor BNS Crisp leden. Meld je dus snel aan!
Locatie
Biezenstraat 4, 8281 JG Genemuiden
Start datum evenement
04-06-2024
09:30
Eind datum evenement
04-06-2024
14:30
Uiterste inschrijfdatum
03-06-2024