Event Creëer Circulaire | 8 juni | Utrecht | Broeinest

9 9 mensen hebben dit evenement bekeken.

Dit Broeinest Event is een logisch vervolg op het eerdere event ‘Concreet Circulair’ bij Broeinest RDAM. Vanuit de ontwerpfase en keuzes die hierin gemaakt worden de stap zetten naar de realisatie fase. Want hoe circulair je ontwerp ook is er komen altijd uitdagingen kijken zodra het ontwerp gemaakt dient te worden.

Tijdens dit event wordt er ingezoomd op lijmen & verbindingen en de bewerking & verwerking van materialen. Een open en eerlijk gesprek, waarin zowel de kansen als de uitdagingen in de toekomst van het circulaire maken worden besproken.

Tijdens de Best Practices Fair staan  Baars & BloemhoffHäfele,The Good Plastic Company, en 2tec2 voor je klaar om je bij te praten over hun circulaire materialen en producten.

Programma
09:30 – Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers
09.55 – Welkom bij Broeinest. Door Youri van Lingen, Broeinest UTR
10:00 – Spreker 1: The New Makers, circulair ontwikkelaars op verschillende schaalniveaus; van stoel tot stad!
10:30 – Spreker 2: Eva Nijeboer Sustainabillity Expert Gielissen over het realiseren van duurzame en circulaire interieur projecten.
11.00 –  Best Practices Pitches & fair met Broeinest Partners
12:00 – Spreker 3: Sasha Bloemhoff, Niaga over hoe zij als materiaal liefhebbers producten herontwerpen in het belang van circulariteit!
12.45 – Einde, je gaat de deur uit met een enorme bak informatie om direct toe te passen in je volgende interieurproject

INFORMATIE
Datum: 8 juni 2023 
Tijd: 9:30 tot 13:00
Gratis deelname schrijf je in via deze link

Bron: Broeinest

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://www.broeinest.nl/agenda/broeinest-event-4-creeer-circulair/ →

 

Datum en tijd

08-06-2023 aan
08-06-2023
 

Locatie

Share With Friends

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.