EuroCIS 2024 | 27 t/m 29 februarie 2024 | Düsseldorf

De belangrijkste vakbeurs voor retailtechnologie in Europa. Het universum van retailtechnologie draait zo snel dat we je graag inzicht geven in de nieuwe ontwikkelingen in de branche.

Het evenement voor nieuw denken en nieuwe creatie. Een must voor voorwaartse denkers en voorlopers, ontwikkelaars en gebruikers, visionairs en pioniers. Hotspot voor iedereen die op weg is naar de digitale toekomst.

Bron: EuroCIS

Vind nieuwe contacten, ervaar communicatie en partnerschap in de zeer professionele EuroCIS-gemeenschap. Internationale detailhandel laten zien welke vooruitzichten en toekomstige velden zich ervoor openen door de drijvende kracht van intelligente technologie. Bewijs uw expertise in implementatie en toepassing – met oplossingen en innovaties rond Smart Stores en Smart Retail.

Dat is wat EuroCIS, Europa’s belangrijkste vakbeurs voor retailtechnologie, te bieden heeft.

Wil je innovaties voor jouw winkel van dichtbij meemaken? Ben je op zoek naar passende oplossingen op het gebied van betaling of digitale marketing of naar producten voor jouw digitale infrastructuur of energiebeheer? Ben je klaar voor exclusieve inzichten uit de retail tech industrie?

There are currently no tickets.
Locatie
Düsseldorf
Start datum evenement
27-02-2024
10:00
Eind datum evenement
29-02-2024
18:00