Domotex 2024 | Home of Flooring | 11-14 januari | Hannover

Al meer dan 500 exposanten uit Carpets & Rugs-segment ingeschreven voor Domotex 2024. Wil jij alle nieuwe trends zien op het gebied van vloeren? Maak dan een uitstapje naar Hannover en check out Domotex 2024.

Al meer dan 500 exposanten

Na een comeback aan het begin van het jaar 2023, tekent zich nu al een veelbelovende respons af voor de 34e editie van Domotex, de vakbeurs voor tapijten en vloerbedekking. Naast tal van exposanten die al aan de vorige editie hebben deelgenomen, hebben zich ook talrijke bedrijven aangemeld die in 2023 niet aanwezig waren. Dat meldt de organisatie in een persbericht.

Eervolle en langdurige topexposanten in het segment van handgemaakte tapijten, zoals Tisca Austria, ABC Italia, Javi Home, Jaipur Rugs, Bhadohi Carpets, Rezas, Agacan, BO tepp, Paulig en Ipek – A. Ipektchi, hebben hun deelname bevestigd. In het segment van machinaal vervaardigde tapijten zullen exposanten zoals Oriental Weavers, Merinos, Robusta, Otto Golze, Lalee, Solomon en Brink & Campman deelnemen.

Domotex 2024 belooft een gevarieerd randprogramma dat bezoekers een diepere betrokkenheid en uitgebreidere inzichten biedt in de twee werelden “Tapijten & Vloerbedekking” en “Vloerbedekking”.

The Green Collection

Duurzaamheid speelt ook een rol in de tapijtindustrie The Green Collection keert voor de tweede keer terug om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en milieubescherming in de tapijt- en vloerbedekkingsindustrie te presenteren. De speciale tentoonstelling biedt in 2024 met name tapijtfabrikanten de mogelijkheid om aan te tonen hoe milieuvriendelijke benaderingen de toekomst van de branche kunnen veranderen.

The Green collection

Mood Spaces

Inspirerende ruimtevormgeving De “Mood Spaces” bieden gerenommeerde internationale ontwerpers de kans om hun ontworpen ruimtescenario’s te presenteren die de huidige woontrends en inspiraties weerspiegelen. Dit is een onschatbare bron van inspiratie voor de tapijtindustrie, die op zoek is naar innovatieve ontwerpidéën en trends.

Mood spaces designed by Holly Becker

Tapijtdesign Awards

Uitmuntendheid in tapijtdesign en vakmanschap Domotex 2024 viert de 19e editie van de wereldwijd erkende ‘Tapijtdesign Awards’. Deze prestigieuze wedstrijd erkent uitmuntend tapijtdesign en vakmanschap. Het evenement biedt een unieke gelegenheid om het beste op het gebied van hedendaagse handgemaakte tapijten te ontdekken en de kunstwereld van tapijten te vieren.

Peacock Project van Lila Valadan Een andere publiekstrekker voor de tapijtindustrie zal het Peacock Project van ontwerper Lila Valadan zijn. Onder de titel ‘Night Time in a Palace’ wordt in Hal 3 een museale installatie van Perzische tapijten gecreëerd. Lila Valadan zal te midden van het museum een uitgebreide selectie van haar Perzische kunstwerken tentoonstellen.

Insight Italy

Een land in de schijnwerpers Domotex 2024 zet een nieuwe accent door voor het eerst een landgericht concept te introduceren met Insight Italy. In 2024 staat Italië centraal. Deze unieke tentoonstelling zal trends, ontwerpen, kleuren en innovaties uit Italië in de schijnwerpers zetten en de bezoekers een kijkje geven in de creativiteit en excellentie van de Italiaanse tapijt- en vloerbedekkingsindustrie.

Best of Domotex 2023
There are currently no tickets.
Locatie
Messegelände 30521 Hannover
Start datum evenement
11-01-2024
Eind datum evenement
14-01-2024