Doing it Durable | 23 November 2023 | Amsterdam

3 stijlkamertjes met duurzame projectvloeren, stoffering en design en 3 inspirerende boeklanceringen

Tijdens Doing it Durable laat Louise Cohen in driedubbel duurzame stijlkamertjes drie soorten innovatieve en verantwoorde vloeren van Milliken zien waar bijvoorbeeld geen lijm aan te pas komt en waar custom gekozen kan worden uit restpartijen. Zij vormen een eenheid met de esthetische gordijnstoffen van Vescom die zo schoon mogelijk geproduceerd worden en die weer terug genomen worden. De reststromen stoffen zijn door Louise Cohen verwerkt in een architectencollectie. Ook heeft zij diverse banen textiel voorzien van geïntegreerd licht. Dit alles aangevuld met onverwoestbaar R.V.S. gordijnen en meubels uit haar eigen concept The Upcycle Collection.

Het geheel wordt compleet gemaakt door de lancering van 3 boeken.

Vol vreugde lanceert Louise Cohen haar boek met de oogst van decennia duurzaam design, beschikbaar gemaakt als modulaire concepten. Van monumentale kunst en design objecten, akoestische oplossingen en custom-made lichtontwerp tot unieke stoffering voor architecten en interieurinrichters.

Bron: Louise Cohen polyvalent designer

Daniëlle Möelker is fotografe en heeft een prachtig kunstboek uitgegeven wat nu al een hit is in Utrecht. Zij heeft jarenlang de achterkant van Kringloopwinkel de ARM aldaar gefotografeerd waar ook The Upcycle Collection wordt gemaakt.

De uitgave van Wilma Dijkgraaf-Hofmeijer biedt met daarin 100 Frontrunners inspiratie en concrete informatie om Future-Proof keuzes te kunnen maken. Ontmoet ook een aantal Frontrunners in persoon en bekijk hun stalen met nieuwe verantwoorde materialen.

Loop vrij binnen van 13.00 uur tot 19.00 uur en laat je inspireren!

There are currently no tickets.
Locatie
cruquiusweg 111K Amsterdam
Start datum evenement
23-11-2023
13:00