8 en 15 februari

Doe meer met groen | Groenstyling - 15 maart

Groen is onmisbaar geworden in onze interieurs. En dan bedoelen we niet groene meubels of groene muren, maar groene planten!
De plant is jarenlang weggeweest, maar staat nu weer volop in de belangstelling. Niemand kijkt meer op van de term urban jungle en ook in de retail en horeca heeft het groenvirus toegeslagen. Hoe komt dit? Wat zijn de sociaal en maatschappelijke ontwikkelingen die de belangstelling voor planten in het interieur weer doen opleven? Wat zijn trends op het gebied van groen en hoe kun jij die toepassen in het interieur? Waar koop je de juiste producten en hoe realiseer je deze inspirerende plannen?

Voor wie?

NIA ACADEMIE volgt deze ontwikkelingen op de voet en wil stylisten graag bijscholen op dit gebied. Voor iedereen die meer wil doen met groen in het interieur - voor zichzelf of voor opdrachtgevers - geeft NIA ACADEMIE deze 2-daagse cursus Groenstyling.

Deze cursus is voor iedere starter of professional die graag meer wil weten over plantstyling en trends op het gebied van groen in het interieur. Ook is deze cursus geschikt als je meer groen wilt toepassen in je interieurontwerp. Net als met het toepassen van textiel, of bij het maken van een lichtplan, moet je met plantstyling weten wat je doet als ontwerper of stylist. Er zijn talloze dingen waar je rekening mee moet houden.

Wat leer je in deze cursus?

Wat doen planten met een ruimte? En hoe zit dat met planten en licht? Wat doet het altijd goed en waar moet je nooit aan beginnen? Belangrijke vragen die je jezelf als ontwerper moet stellen als je groen toe wilt passen in een interieur. In de cursus leer je naast styling met planten, ook praktische tips over uitvoering en onderhoud.

- Introductie
- Trends in groen
- Moodboard maken
- Beplantingsplattegrond maken
- Tips voor praktische uitvoering en onderhoud
- Planten en verlichting

Nieuwegein 'Groenstyling' 15 maart 2019

Het boek 'Het Plantenlab' van Judith Baehner is inbegrepen in de cursusprijs.

Schrijf je in via de site van NIA.


Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden