DO IT LAB PRO | gratis voor leden | Vestingh | Bussum

Heb jij al deelgenomen aan de DO IT LAB workshop van Vestingh en ben je klaar voor die extra verdiepingsslag. Dan nodigt Vestingh jou uit voor DO IT LAB PRO. Vergroot je kennis over verf, materialen en verkoop en kom tot een optimaal kleuradvies voor je klant. Ervaar, ontwikkel, leer en geniet!

ARE YOU READY TO DIVE DEEP? LET’S GO!

Deze gloednieuwe workshop is het vervolg op de gratis DO IT LAB workshop die je bij Vesting hebt gevolgd. Tijdens DO IT LAB PRO duik je nog dieper in de magische wereld van LAB PAINT en doe je alle kennis op om volledig in te spelen op de wensen van je klant. Leer meer over de diverse soorten verf en grondstoffen, over de verschillen tussen de verfsoorten, de levensduur en de duurzaamheid. Brush up your knowledge over de technieken, de benodigde materialen en hoe je je klant – zowel de particulier als de professionele schilder – optimaal adviseert, samenwerkt en overtuigt van de kwaliteit van LAB PAINT. Dit en nog veel meer leer je tijdens DO IT LAB PRO.

Vestingh

IMPROVE YOUR SKILLS & BE THE NEXT LEVEL EXPERT

Til je expertise naar the next level. Dompel je onder in de inspirerende ruimte van het centraal gelegen VESTINGH ATELIER in Bussum en ontvang alle tools om je klant echt te leren kennen en optimaal samen te werken. Een kleuradvies dat compleet aansluit op de ruimte, wensen en behoeften met de juiste verf en techniek. Je denkt mee met je klant. Je weet exact hoe je snel en efficiënt de benodigde hoeveelheid verf uitrekent. Je kent alle ins en outs van LAB PAINT en weet wat de meerwaarde is voor je klant. Jij bent de LAB PAINT expert.

SHHH…WE’LL FILL YOU IN ON ALL THE SECRETS

Dus heb jij de DO IT LAB workshop gevolgd en wil je nu die verdiepingsslag maken? Schrijf je dan gratis in voor DO IT LAB PRO. Geloof ons, dit wil je niet missen! It’ll be mind blowing… Wij delen alle ingrediënten en tools met je voor een optimaal klantgesprek en om tot een goed kleuradvies te komen. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om te netwerken met andere aanwezige interieurontwerpers, stylisten en architecten. Deelname is GRATIS. Inclusief drinks, bites en een gratis LAB Goodiebag.  

There are currently no tickets.
Locatie
Huizerweg 29, 1401 GG in Bussum
Start datum evenement
03-06-2024
09:30
Eind datum evenement
03-06-2024
12:30