Cursus Branding & Promotion | Dorothee Jennekens | Korting voor leden | Nieuwegein

De Branding & Promotion cursus is speciaal ontwikkeld voor interieurprofessionals en eigenaren / medewerkers van interieurmerken. Korting voor BNS Crisp leden. Lees hier meer!

Herken je dit?

• Je bent al enkele jaren actief en zichtbaar als interieurprofessional, maar je weet niet goed hoe je meer opvalt en hoe je jouw unieke stijl, visie en verhaal zo overbrengt dat het meer mensen inspireert en klanten oplevert?

Of

• Je interieurmerk bestaat al een paar jaar, je bent goed zichtbaar op alle kanalen, maar je merkt dat de groei van je merk achterblijft. Je wilt inzicht en praktische handvatten zodat je merk meer opvalt en je meer merkambassadeurs krijgt zodat je verder groeit.

Wat houdt de cursus in?

De cursus bestaat uit drie vrijdagochtenden en biedt een schat aan informatie en inspiratie over branding en promotie. Je gaat direct aan de slag met je eigen merk. Je krijgt inzicht in wat jou en je merk uniek maakt en hoe je dit sterk kunt vertalen naar een unieke merkbeleving in je website, social media, fotografie, teksten, interieur, service, evenementen en PR-activiteiten.

Na de cursus begrijp je hoe jouw merk zich onderscheidt van concurrenten en meer opvalt in de markt. Daarnaast breng je jouw doelgroep in kaart en bedenk je unieke acties waarmee je ze echt weet te raken, zodat jouw merk in de hoofden van klanten blijft hangen.

Onderwerpen die aan bod komen:

• Branding & Promotie: uitleg aan de hand van succesvolle voorbeelden

• Ontwikkelen van jouw authentieke merk m.b.v. een merktemplate

• Het aanscherpen van je eigen merktemplate met waarden, missie, visie en stijl

• Het in kaart brengen van jouw doelgroep

• Het in kaart brengen van je marktpositie en het bedenken van unieke PR-acties

• Uitleg en praktische handvatten voor het neerzetten van een sterke en unieke merkbeleving die je meteen kunt toepassen

Informatie en inschrijven

Meer informatie en inschrijfmogelijkheden vind je op: www.dorotheejennekens.nl

Zie de kortingscode in het ledendeel

AUGUSTUS editie 2024
3 vrijdag-ochtenden: 10.00 – 13.00
9 + 16 + 23 augustus

SEPTEMBER editie 2024
3 vrijdag-ochtenden: 10.00 – 13.00
6 + 13 + 20 september

OKTOBER editie 2024
3 vrijdag-ochtenden: 10.00 – 13.00
4 + 11 + 18 oktober

Prijs: € 435,- ex btw (incl. koffie en thee)
BNS CRISP leden 10% korting € 391,50 ex btw

Dorothee Jennekens

Over Dorothee Jennekens

Dorothée Jennekens werkt al meer dan 10 jaar als branding- en marketingspecialist voor creatieve ondernemers en mkb-ers. Ze is begonnen in de high-end fashion- en designwereldin Amsterdam & Utrecht. De afgelopen vier jaar is ze overgestapt naar de interieur branche, waar ze zich helemaal thuis voelt. Ze ondersteunt met veel enthousiasme interieurprofessionals en bedrijven in het versterken van hun merk. Met een heldere brand-identity, decreatie van exclusieve content voor socials en campagnebeeld, als de creatie van uniekbranddesign en PR-activiteiten, zet ze deze merken op de kaart. Ze werkt daarnaast parttime voor de interieurstudio Springers Stofferen in Utrecht en ze deelt haar kennis en ervaring graag via masterclasses en workshops. 

There are currently no tickets.
Locatie
De Woonindustrie Nieuwegein, Symphonielaan 1
Start datum evenement
04-10-2024
10:00
Eind datum evenement
04-10-2024
13:00