Color Trend Seminar SS 2025 | 7 december | Hilde Francq | Sint-Niklaas | korting voor BNS leden

Op 7 december 2023 gidst Hilde Francq je door de interieur, lifestyle en mode trends voor lente en zomer 2025 bij Niko in Sint-Niklaas. Nu met korting voor BNS Crisp leden.Tijdens een inspirerende presentatie ontdekt u de kleurencombinaties, materialen, vormen en patronen waar consumenten warm voor zullen lopen in de komende jaren.

Hilde Francq

Francq Colors is het kleurentrendbureau van HildeFrancq. Zij geeft internationale klanten advies om de juiste kleuren, materialen, texturen, patronen en vormen voor hun producten te kiezen. Hiervoor laat ze zich inspireren door baanbrekende trends in diverse branches.
In 2017 bracht Hilde ‘Kleur verkoopt’ uit bij Lannoo Campus, een boek over de meerwaarde van kleur en trends voor bedrijven

Locatie Niko

Niko is de nummer één in België als het aankomt op elektrisch schakelmateriaal, lichtsturing, smart home technologie en toegangscontrole. Dit familiebedrijf heeft diepe wortels in Sint-Niklaas, waar het al sinds zijn oprichting in 1919 zijn thuisbasis heeft.

ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE!

Ervaar na afloop een rondleiding in de fabriek van Niko, ontdek tijdens de wandeling hoe lichtschakelaars gemaakt worden en hoe uniek het is om de productie in België te voorzien. De plaatsen hiervoor zijn beperkt! Inschrijven kan via mail: yaell@francqcolors.be

Korting voor BNS Leden via het Ledendeel
There are currently no tickets.
Locatie
Niko Industriepark West 40 9100 Sint-Niklaas
Start datum evenement
07-12-2023
13:30