China In Store | 29-11-2023 t/m 01-12-2023 | Shanghai

Na een pandemische pauze van twee jaar keert de beroemde Chinese beurs in de winkel eindelijk terug. Van 29 november tot 1 december 2023 is het Shanghai New International Expo Center opnieuw de ontmoetingsplaats voor handelsbezoekers uit de detailhandel. Leveranciers van in-store-oplossingen op het gebied van winkelinrichting, inrichting, materialen, verlichting, retailtechnologie en retailmarketing zullen hier hun expertise presenteren.

China in-store – voorheen bekend als C-star – maakt deel uit van de EuroShop-beursportefeuille van Messe Düsseldorf en is sinds de première in 2015 de belangrijkste beurs voor de detailhandel in China geworden. Het biedt exposanten de mogelijkheid om hun producten en diensten op een gerichte manier aan de Chinese markt te presenteren en nieuwe zakelijke kansen aan te boren. Met een schat aan oplossingen voor winkelinrichting, winkelontwerp, retailtechnologie en retailmarketing, trekt de show elk jaar duizenden handelsbezoekers van over de hele wereld.

Bron: c-in-store.com

Met een indrukwekkend ondersteunend programma, waaronder de Retail Stage en het Design Forum, zal de China in-store van dit jaar opnieuw licht werpen op waar de detailhandel vanaf hier naartoe kan. Een hoogtepunt van het programma: de gerenommeerde industrieprijs “ERDA China” (EuroShop RetailDesign Award). Dit beloont uitstekende shopfitting-concepten en benadrukt de innovatieve kracht van de industrie.

China in-store 2023 verwelkomt je van 29/11 tot 01/12 in Shanghai. Mis dit absolute must-see evenement niet!

There are currently no tickets.
Locatie
Shanghai
Start datum evenement
29-11-2023
09:00
Eind datum evenement
01-12-2023
17:00