BNS goudpartner Leolux zoekt de samenwerking op | Breukelen

Op 10 juni 2024 organiseren Leolux en BNS Crisp een meet & greet in het Experience Center in Breukelen. Met dit prachtige Experience Center in Breukelen biedt Leolux een mooie, zeer complete en centraal gelegen locatie waar jij volop gebruik van kunt gaan maken als uitvalbasis samen met je klanten. Dit kan zijn om zelf, of met behulp van de Leolux experts daar, je ontwerp bij elkaar te puzzelen. Maar ook met je klant ben je van harte welkom en wordt je vriendelijk en vol luxe in de watten gelegd.

Wat kun je verwachten?

Leolux is op zoek naar een groep ervaren interieurontwerpers en -stylisten die opdrachten heeft in het middenhoog tot hogere segment. Die de meerwaarde van het Experience Center ziet en klanten graag professioneel begeleidt in het aankoopproces. Leolux heeft hiervoor diverse dealers benaderd die graag onderdeel worden van dit samenwerkingsverband.

Leolux biedt deze groep, na de meet & greet en een eerste selectie door Leolux:

  1. Uitgebreide trainingen over de producten, stoffen en mogelijkheden, zodat zij nog meer uit hun ontwerpen kunnen halen. 
  2. Volgt er een order dan ontzorgt Leolux volledig in de laatste fase van het traject. Dit houdt in dat Leolux en een vooraf bepaalde Leolux Select Dealer samen zorgdragen voor de controle van elementen/bekleding, etc. op de juistheid, het versturen van de orderbevestiging door de dealer, het logistieke proces (bezorging), facturatie en garantie. 
  3. De interieurontwerper -stylist ontvangt voor deze samenwerking een goede provisie.
Leolux Design Center

Over Leolux

Leolux is opgericht in 1934 en wordt inmiddels door de derde generatie Sanders geleid. Inmiddels heeft het merk naast Leolux ook de merken Pode en Evidence in huis. Om de verschillende merken een eigen gezicht te geven, gaat Leolux de samenwerking aan met externe artdirectors, die toezien op vormgeving, fotografie, beurspresentaties en collectie-opbouw. De drang tot innovatie blijft en zo blijft Leolux, bijna 90 jaar na de oprichting, een vaste waarde in Europees design van Nederlandse bodem.

Leolux Design Center

Praktisch

Wanneer: 10 juni 2024 
Tijd: 10.00-12.30 uur inclusief lunch
Voor wie: BNS Crispleden, die serieus de samenwerking met Leolux willen aangaan
Kosten: bestel als BNS Crisp lid hieronder je gratis ticket
Waar: Leolux Experience Center, Corridor 9a te Breukelen 

Gratis parkeren, goed bereikbaar met openbaar vervoer

Ticket Information

Meet & Greet Leolux
Free
Locatie
Leolux Experience Center, Corridor 9a te Breukelen
Start datum evenement
10-06-2024
10:00
Uiterste inschrijfdatum
03-06-2024