Beurs Light & Building | 3 t/m 8 maart | Frankfurt

BNS Crisp merkpartner GIRA nodigt BNS leden uit om gratis te komen naar de beurs Light & Building. Van 3 tot en met 8 maart 2024 zullen architecten en interieurontwerpers zich richten op verlichtingstrends in al hun facetten, de elektrificatie en digitalisering van huis- en gebouwservicetechnologie en geconnecteerde beveiligingstechnologie.

Be electrified

De energietransitie in de bouwsector levert een beslissende bijdrage aan het behalen van de klimaatbeschermingsdoelstellingen. Of het nu gaat om energievoorziening of energiebeheer: de basis voor het energiegebruik van de toekomst is de elektrificatie van huizen, gebouwen en stedelijke infrastructuur. Light + Building onderstreept het centrale belang van elektrificatie met de claim “Be geëlektrificeerd”.
Gebaseerd op het motto van ‘s werelds toonaangevende vakbeurs specificeren de drie topthema’s Duurzaamheid, Connectiviteit en Werk + Wonen de factoren die essentieel zijn voor wonen, werken en mobiliteit in de wereld van morgen.

Light & Building

BNS Crisp merkpartner GIRA

De naam Gira staat voor moderne systematische gebouwentechniek die wonen comfortabeler, veiliger en energiezuiniger maakt. Gira ontvangt BNS crispleden graag op hun stand en biedt daarom gratis tickets aan twv 22 euro, ga naar de link achter de inlog voor de gratis tickets.

There are currently no tickets.
Locatie
Messe Frankfurt
Start datum evenement
03-03-2024
09:00
Eind datum evenement
08-03-2024
18:00