Bedrijfsbezoek Gielissen Interiors | Helmond | Korting voor leden

Dit keer is er geen Digitale Tafel deze maand, maar een live bedrijfsbezoek aan Gielissen Interiors, projectmeubilair voor onder meer de utiliteitsbouw, horeca-, zorg-, en vrije tijdssector in Helmond. Dit wil je niet missen! Er zijn nog maar beperkt kaarten beschikbaar.

Gielissen since 1937

Klein begonnen in Eindhoven en uitgegroeid tot internationale marktleider met 11 vestigingen op 3 continenten. Gielissen Interiors is onderdeel van Gielissen’s Bedrijven b.v. en heeft als standplaats Helmond. Van het Anne Frank huis en het Rijksmuseum tot aan de hoofdkantoren van Nike, van slim maatwerk tot de meest duurzame toepassingen. Gielissen is specialist in de uitwerking, productie en realisatie van hoogwaardig speciaal- en projectmeubilair voor onder meer de utiliteitsbouw, horeca-, zorg-, en vrije tijdssector.

Beeld Gielissen

Naast interieur ‘op het land’ maakt Gielissen ook het interieur van luxe jachten en bouwen ze woonboten vanaf het onderstel totdat ze te water gaan.

Met creativiteit als basis brengt Gielissen merken tot leven. En dat doen zij als geen ander. Interieur, exhibitions en events, waar de meesten stoppen, maken zij het verschil. Optimale merkbeleving vergt innovatie en vernieuwing, waarbij een goed doordacht concept de basis vormt. Zo realiseren ze verrassende ontwerpen die tot in detail bijdragen aan de wens van hun opdrachtgever.

In onderstaande video een beeld wat ongeveer te verwachten:

Ga je mee?

Programma:
* Presentatie over Gielissen
* Gielissen en duurzaamheidsambities
* Een rondleiding door de fabriek
* Lunch

Ga je mee? Bestel dan hieronder je ticket van 10 euro incl BTW.
Dit is inclusief de lunch, die wordt aangeboden door Gielissen. Tevens wordt er een presentje gekocht voor het bedrijf.

Ben je nog geen lid, maar wel geïnteresseerd? Dan ben je van harte welkom om een keer aan te sluiten om kennis te komen maken met BNS Crisp, bestel je ticket hieronder en vul in bij ‘ Ben je lid’ : Nee. 

Ticket Information

Bedrijfsbezoek Gielissen 5 juni
8,26
Locatie
Graandijk 3, Helmond
Start datum evenement
05-06-2024
10:00
Eind datum evenement
05-06-2024
12:30