Antwerp Design Week | Antwerpen

Antwerpse Designweek. ADW biedt een frisse ontwerpervaring voor interieur professionals. Merken openen hun hoofdkantoren en er zijn tijdelijke inspirerende ADW-locaties in en rond Antwerpen. Dit keer met presentaties van designiconen Hay Belgium en Vitra. De aanwezigheid van deze toonaangevende merken maakt Antwerp Design Week een ‘niet-te-missen’ evenement voor liefhebbers van design en interieur.

Antwerp Design Week

Merken openen hun hoofdkantoren en er zijn tijdelijke inspirerende ADW-locaties in en rond Antwerpen. Een professionele stedentrip, waar je vertrouwde en nieuwe kwaliteitspartners ontmoet, variërend van meubels tot kunst, terwijl je alles ontdekt wat Antwerpen te bieden heeft, van cultuur tot mode! Geen traditionele beurs, waardoor bedrijven hun collecties op een persoonlijke, niet-overweldigende manier kunnen presenteren. ADW streeft naar een meer persoonlijke aanpak.

Tijdens Antwerp Design Week kunnen bezoekers verschillende districten en merken binnen hun interessegebied ontdekken, met verschillende vervoersopties zoals eigen vervoer, shuttles en taxi’s. Elk locatie biedt een speciale ontvangst, waardoor bezoekers een unieke en inspirerende ervaring beleven.

Naast het bewonderen van de nieuwste ontwerpen en trends in design, kunnen bezoekers ook genieten van het bruisende leven dat Antwerpen te bieden heeft. Van culturele bezienswaardigheden tot culinaire hoogstandjes, Antwerp Design Week biedt een complete ervaring voor designliefhebbers en professionals in de industrie.

Havenhuis by Zaha Hadid

Hay Belgium en Vitra

HAY Belgium, bekend om zijn eigentijdse ontwerpen, en Vitra, wereldwijd erkend voor zijn tijdloze meubelstukken, zullen beide schitteren tijdens de komende ADW-editie. Met hun nieuwe items, waaronder de Ceramic Table van Muller van Severen, belooft HAY Belgium een trendy showroom te zijn tijdens dit evenement.

Meubels van Hay Belgium

Naast bovenstaande merken zijn er nog veel meer prachtige interieurmerken die hun nieuwste collecties presenteren. Klik hier voor de deelnemer lijst

There are currently no tickets.
Locatie
Diverse locaties in Antwerpen
Start datum evenement
02-06-2024
Eind datum evenement
07-06-2024