5 juni 2018

Algemene Leden Vergadering - 5 juni

Op dinsdag 5 juni vindt onze Algemene Leden Vergadering weer plaats. Dit jaar nodigt het bestuur van BNS Crisp jullie uit in de homebase in De Woonindustrie in Nieuwegein.

Voor de Algemene Leden Vergadering ontvangen wij je graag vanaf 13.00 met koffie of thee. We starten om 13.30 uur met de vergadering. De afsluiting is rond 15.30 uur (inclusief een borrel voor het ‘afscheid’ van onze voorzitter Yvonne Kleber).

Voorafgaand aan de ALV vindt de Open Boekenmorgen plaats van 11.30 tot 12.00 uur, óók in onze homebase.

Het is noodzakelijk je aan te melden voor de ALV, dat kan door het invullen van dit formulier.

Even voorstellen

In de afgelopen tijd hebben we gesprekken gevoerd met een kandidaat voor de nieuwe voorzitter van BNS Crisp. De verkiezingscommissie, waarin twee leden en drie bestuursleden zitting hadden, wil graag Carin Frijters voordragen aan de leden tijdens de ALV op 5 juni 2018. Met de benoeming als bestuurslid zal Carin de rol van voorzitter overnemen van Yvonne Kleber.
Carin stelt zich bij deze graag alvast kort aan jullie voor:

"Als eerste lichting van de deeltijd interieurstyling opleiding aan Stylingacademie Artemis Rotterdam ben ik ook ruim 9 jaar geleden lid geworden van stylistenvereniging Crisp. Ondernemen zit mij in het bloed; ik ben oprichter van CF retail en RetailTheater, auteur van de boeken ‘Prikkel de Koopknop’ en het praktische vervolg ‘RetailTheater’. Samen met ondernemers werk ik voornamelijk mee aan het mooier maken van consumentenomgevingen zoals winkels en winkelgebieden.
Styling is nog steeds een onderbelicht vak. Het voelt als een uitdaging om op meer structurele basis verder te bouwen aan BNS Crisp. Ik verwacht hier met mijn brede achtergrond en commerciële ervaring in de huidige fase van BNS Crisp een goede bijdrage aan te kunnen leveren.
Je kunt mij vinden op: www.cfretail.nl en www.retailtheater.nl."

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden