28 januari 2019

Bijpraatmoment nieuwe koers BNS Crisp - 28 januari

Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseren wij een informatieve en inspirerende bijeenkomst in onze Homebase in Nieuwegein. Een bijeenkomst voor de leden die verhinderd waren tijdens onze extra ALV op 12 december jl., maar óók voor geïnteresseerden, relaties en potentiële nieuwe leden.

Je bent welkom vanaf 13.30 uur met koffie, thee en een lekkernij. Het programma start om 14.00 uur.
Carin Frijters, onze voorzitter, zal de contouren en de ontwikkelingen in de interieurmarkt én aansluitend daarop de koers en plannen voor 2019 van BNS Crisp presenteren.

Maar er zijn óók flitspresentaties van diverse stylingtrends voor 2019/2020, verzorgd door professionals uit het vak.

 • Interieurtrends door Ellentine van Elderen;
  Ellentine is interieurontwerper, conceptbedenker en stylist. Zij ontwerpt interieurs en geeft workshops, trainingen en trendpresentaties aan particulieren en bedrijven. Ze werkt al jaren met veel plezier als kleurspecialist voor Histor en is gastdocent voor diverse interieuradviseur opleidingen. "Mijn vak is altijd in beweging en na ruim 25 jaar nog steeds mijn passie".
  www.alael.nl
 • Groentrends door Karin Vollering;
  Karin is ondernemer, groenstylist en heeft een prachtige winkel in Delft: Groene Vingers. Zij ademt haar hele leven al groen en is vanaf januari ambassadeur voor het domein groenstyling bij BNS Crisp. Karin deelt tijdens deze flitspresentatie de groentrends die aansluiten bij de getoonde interieurtrends en geeft aan hoe ze hiertoe komt.
  www.groenevingersdelft.nl
 • Retailtrends door Carin Frijters;
  Carin is met twee retailboeken, Prikkel de Koopknop en RetailTheater geen onbekende in het retailvak. Sinds juni 2018 is ze tevens trotse voorzitter van BNS Crisp. ‘Verbreden en verstevigen van de basis van onze beroepsvereniging is noodzakelijk om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende vraag in de markt en onze leden de juiste inspiratie te bieden.’
  www.bnscrisp.nl


Een augumented reality demonstratie, speciaal voor de woonbranche, van Sticky Lock maakt de middag compleet.

Rond 16.00 uur sluiten we deze inspirerende middag af met een drankje en is er volop de gelegenheid om te netwerken.

Leden van BNS Crisp kunnen zich aanmelden via dit formulier.

Niet leden betalen €10,= excl. BTW voor deze bijeenkomst. We zitten vol! Dus helaas kun je je niet meer aanmelden. 

Ben je nog geen lid maar wél nieuwsgierig naar onze mogelijkheden, dan kun je je aanmelden via dit formulier en betaal je slechts €10,= excl. BTW voor deze bijeenkomst. Mocht je ter plekke besluiten om lid te worden, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op je lidmaatschap. Tevens ontvang je als je lid wordt in januari een tijdschrift kado t.w.v. €15,=.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden