BNS Crisp inspiratietour tijdens DDW

21 oktober 2024
13:00
- 17:30
Broeinest EHV
25,- excl. btw voor BNS Crisp-netwerk
Uiterste inschrijfdatum: 17 oktober 2024
Instagram
LinkedIn
Ga jij mee fietsen met BNS Crisp? Wij stappen op de fiets en bezoeken verschillende pareltjes van de DDW, verspreid door heel Eindhoven. In één middag heb jij de een goede eerste indruk gekregen van de verschillende gebieden van de Dutch Design Week én genetwerkt met je collega's. Ben jij er dit jaar ook bij? Let op er zijn 20 plekken en vol=vol

BNS Crisp is in Eindhoven en organiseert op maandag 21 oktober een inspirerende fietstour door Eindhoven, waarbij we een bezoek brengen aan verschillende projecten en locaties (geen DDW-polsbandje nodig). We starten met een lunch en sluiten af met een gezellige borrel, zodat je naast inspiratie opdoen ook kunt netwerken met vakgenoten.

Uitvalsbasis Broeinest

We starten en eindigen onze fietstocht bij dé materialenbibliotheek voor de interieurprofessional en hotspot op Strijp-S, Broeinest. Vooraf zijn we hier welkom voor een verzorgde lunch, zodat jij voldoende brandstof hebt om de stad per fiets te verkennen. Bij terugkomst praten we natuurlijk nog even na onder het genot van een drankje.

Ook als je niet mee gaat fietsen, maar zelfstandig de DDW wilt verkennen ben je van harte welkom om aan te sluiten bij de borrel bij broeinest.

Ga mee fietsen!

Het leukste is natuurlijk om bij het hele programma aan te sluiten en samen met ons Eindhoven te verkennen. We zullen tijdens de inspiratietour juist ook een aantal locaties aandoen die je minder snel zelf zult bezoeken. Kortom de tour is dus ook interssant als je meerdere dagen naar de DDW gaat. Let op: er zijn slechts 20 plekken beschikbaar en het is first come, first serve. Wil je dit niet missen? Meld je dan snel aan!

Praktisch

Datum: 21 september
Tijd lunch: 13:00 uur (inloop vanaf 12:30 uur)
Tijd fietsen: 14:15 uur
Tijd borrel: 17:30
Locatie: Broeinest Eindhoven, Torenallee 45, Strijp-S
Kosten: € 25,00 ex btw.

Annuleren: Kun jij onverhoopt toch niet komen, laat het ons weten. Dan kunnen wij iemand anders blij maken met jouw plek. Mail naar info@bnscrisp.nl.

Aanmelden

Stap 1 van 2

Details contact