Cadeau van Flexa en BNS Crisp: de Flexa ColourFutures™ 2025

|

Wil jij een gratis exemplaar van de Flexa ColourFutures™ 2025 ontvangen? Ook dit jaar mag BNS Crisp dit inspirerende boek met daarin de Kleur van het Jaar 'True Joy™ en de bijbehorende kleurenpaletten onder haar netwerk verdelen. Wil jij een exemplaar ontvangen? Meld je dan snel aan.

Voor de 22e keer benoemt Flexa de Kleur van het Jaar en al meer dan 30 jaar doen ze wereldwijd kleuronderzoek. Ze brengen de internationale kleurentrends naar buiten onder de naam ColourFutures™. Na Wild Wonder™ voor 2023 en  Sweet Embrace™ voor 2024 is de kleur van 2025: True Joy™.

Dit vrolijke geel is gemaakt om je huis te vullen met creatieve energie, optimisme en trots. Het is de kers op de taart! Een knalkleur die je een zetje geeft om vooruit te gaan. True Joy™ werkt perfect als hoofdkleur of als opvallend kleuraccent in aanvulling op andere tinten.

Een Flexa ColourFutures™ 2025 voor jou

De Flexa Kleur van het Jaar en de bijbehorende kleurenpaletten zijn gebundeld in de Flexa ColourFutures™ 2025. Flexa en BNS Crisp geven dit professioneel kleuren naslagwerk aan jou cadeau. Wil jij een een exemplaar ontvangen? Meld je dan hieronder aan, je ontvangt dan vanuit BNS Crisp een code waarmee je op de website van Flexa, eenvoudig een gratis exemplaar van de ColourFutures™ ter waarde van €19,95 in jouw brievenbus ontvangt. Reageer snel, want de boeken zijn slechts verkrijgbaar tot 31 oktober.

Aanmelden

Details contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer nieuws & inspiratie