Nieuw boek van Theo-bert Pot

|

Nice Stuff

Dit boek laat je zien hoe je met ‘nice stuff’ en kleur jouw interieur veel persoonlijker kunt maken, hoe je met zachte contrasten kunt werken en hoe je jezelf kunt uitdagen om steeds je interieur te vernieuwen. 

Theo-Bert Pot neemt je mee in zijn persoonlijke interieurreis van inspiratie & persoonlijkheid, kleur & dessins, indeling & blijven schuiven, textiel & structuur, verlichting & meubilair, en kunst & groen. 

In het tweede deel van het boek laat hij aan de hand van verschillende huizen zien hoe je een interieur compleet kunt veranderen als je voor een andere stijl kiest. Een boek boordevol inspiratie met de mooiste combinaties van kleuren, texturen en meubels. 

Theo-bert Pot

Theo-Bert Pot is opgeleid tot grafisch ontwerper, maar werkt nu als interieurstylist. Hij verandert zijn eigen huis regelmatig als ‘test-huis’ en publiceert hierover op zijn blog – thenicestuffcollector.nl – en socials. Met grote regelmaat fotografeert hij voor en publiceert hij in diverse tijdschriften, zoals ‘Elle Decoration’, ‘vtwonen’ & ‘Libelle’en geeft hij workshops en lezingen. Sinds 2018 is hij als interieurstylist verbonden aan het tv-programma BinnensteBuiten met als specialisatie betaalbare metamorfoses.

Theo-bert Pot

Lees meer nieuws & inspiratie