Word vriend van BNS Crisp

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor de Nederlandse interieur- en vastgoedstylist. Onze beroepsvereniging krijgt steeds meer bekendheid en het vak krijgt steeds meer aanzien. Wij zijn er voor onze leden, op dit moment ca. 300 verspreid over het land. Onze kernwaarde is de leden te informeren, te verbinden en te ondersteunen en het stylingvak op de kaart te zetten.

Maar ook zijn wij regelmatig gesprekspartner op het gebied van onderwijs en ontwikkeling, tussen retailer en stylist en worden we steeds vaker benaderd door bedrijven die een samenwerking willen aangaan met onze stylisten (een landelijk dekkend netwerk).

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers maar ook niet zonder ‘vrienden’. Personen die BNS Crisp een warm hart toedragen. Wilt u onderdeel zijn van een enthousiaste vereniging, meer betekenen voor deze actieve beroepsgroep en de professionele stylist op de voet volgen? Word dan vriend van BNS Crisp voor € 75,= per jaar.

Als ‘vriend van’ BNS Crisp ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief, heeft u de mogelijkheid twee keer per jaar een door ons georganiseerd event tegen het ledentarief te bezoeken én krijgt u een mooie plek op onze website, geeft u maar aan welke aan dacht u wilt genereren.

Word nu vriend van BNS Crisp en wij verwelkomen u binnenkort!

( Ingangsdatum 09-07-2020 )