VT Wonen opent eerste drie conceptstores

De eerste vtwonen concept shop bij Het Kabinet Bunnik is vandaag geopend! De shop bij Home Center in Wolvega en de shop bij Woonboulevard Poortvliet XXL in Poortvliet worden op 21 maart geopend. De woonliefhebber kan in deze concept shops vtwonen beleven, volop inspiratie opdoen, sfeer proeven én shoppen.

Carlein Kieboom, hoofdredacteur vtwonen: “We zijn ontzettend trots dat er op drie plekken in Nederland winkels zijn met de look & feel van vtwonen, waar je inspiratie opdoet én de mooiste spullen – uit de collectie van vtwonen - voor je huis vindt. Van een bank tot een plaid, van een tafelkleed tot het vtwonen basis servies. Hier vind je alles om je huis aan te kleden en in te richten.”

Basic met een twist 

In de vtwonen concept shops zijn woonaccessoires en meubels te vinden, maar ook inspiratie voor een mooi gedekte tafel of thuiswerkplek. Alles typisch vtwonen; basic met een twist in de 4 woonstijlen: pure basic, true romance, new classic en urban fun

Woonaccessoires en meubels
vtwonen servies * vtwonen accessoires * vtwonen meubels * vtwonen bed- en bad textiel * vtwonen digitaal behang & deurposters * favorieten van de vtwonen redactie (met o.a. deze keer Nicolas Vahé) * vtwonen bank Club Element

Locaties vtwonen conceptshops 
  • Het Kabinet, Rumpsterweg 1-5, Bunnik, hetkabinet.nl. De feestelijke, officiële opening door vtwonen hoofdredacteur Carlein Kieboom vindt plaats op zondag 22 maart om 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom!
  • Woonboulevard Poortvliet XXL, Paasdijkweg 33, Poortvliet, woonboulevardpoortvliet.nl. Officiële opening op 2e Paasdag, maandag 6 april, door Frans Uyterlinde om 12.00 uur.
  • Home Center, Frisaxstraat 12, Wolvega, homecenter.nl
Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden