Vloerkledenwinkel is verhuisd!

Donderdag 11 mei 2017 is het zover en opent Vloerkledenwinkel de nieuwe showroom in Hilversum. Voor de derde keer uit haar jasje gegroeid en na altijd in de Havenstraat te hebben gezeten, zijn de deuren nu al open op een prachtige locatie aan de Vreelandseweg 40c in Hilversum. Centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en ruim voldoende parkeergelegenheid.

De nieuwe showroom is niet alleen groot maar heeft daarnaast ook de mogelijkheid een uitgebreide collectie van vele merken optimaal en goed te presenteren. De door eigen designers ontworpen Home Collection wordt gepresenteerd naast toonaangevende brands als Ted Baker, Katherine Carnaby en Calvin Klein en de topmerken Brink en Campman, Louis de Poortere, Brinker, Gan en Perletta.

Daarnaast completeert Vloerkledenwinkel haar collectie met spannende labels gevonden op haar ontdekkingsreis over de hele wereld.

Inspiratie all over the place en op de nieuwe locatie tonen zij vloerkleden in steeds wisselende settings en met diverse accessoires.

Samen op zoektocht te gaan naar het juiste vloerkleed in een compleet assortiment van dessins en maten en een unieke zichtservice bij de klant aan huis.

Toen Vloerkledenwinkel 20 jaar geleden begon had men niet kunnen voorspellen dat zij zou uitgroeien tot de specialist in Nederland die omschreven wordt door een van haar partners als de meest eigentijdse vloerkledenwinkel in Nederland. Beter compliment kon zij vanuit de branche niet krijgen.

Vloerkledenwinkel B.V.
Vreelandseweg 40c

1216 CH Hilversum
Tel. 035-3030009

.


Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden