Vloerkledenwinkel op de Excellent Beurs

Na het succes van de Woonbeurs staat Vloerkledenwinkel voor het eerst op de Excellent Beurs in Ahoy Rotterdam van 12 december tot en met 15 december 2014. Op de Excellent Beurs is de top van het Nederlands woondesign vertegenwoordigd.
Ook op deze beurs toont Vloerkledenwinkel haar unieke dessins en tapijten aan bezoekers. Wat uiteraard niet mag ontbreken op de beurs en waar Vloerkledenwinkel erg trots op is zijn de prachtige Scandinavische vloerkleden van de Vloerkledenwinkel Selected lijn. Ieder vloerkleed is "a piece of art" en is met de hand gemaakt. De vloerkleden zijn een sublieme match tussen Deense inspiratie en traditioneel vakmanschap.

Naast de vloerkleden van de Vloerkledenwinkel Selected lijn vindt u op stand 637 andere kwalitatieve hoogwaardige merken als Carpet Signs, Brink & Campman en Perletta.

Tijdens de Ladiesnight op zaterdagavond biedt Vloerkledenwinkel de mogelijkheid om een gratis zichtafspraak (t.w.v. €40,-) te maken. Dit houdt in dat men 1 tot 3 kleden kiest die vervolgens door de adviseur worden getoond in hun eigen huis. Op deze manier kan men zelf beoordelen of dit het juiste kleed is dat bij hun interieur past.

Vloerkledenwinkel staat met een eigen stand in hal 6, standnummer 637.
Wilt u langskomen? Graag ontvangen wij uw adres en dan sturen wij twee toegangskaarten (voor 13, 14 of 15 december) naar u toe.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden