Pacman wint Marmoleum Modular wedstrijd

In het voorjaar organiseerde Forbo de Marmoleum Modular Ontwerpwedstrijd en vandaag is het winnende ontwerp bekend gemaakt!

Maarten Ponjée is docent aan een MBO-school en patroonontwerper en ontwierp een speelse vloer met een soort van Pacman-motief. De vloer wordt opgenomen in de officiële Marmoleum Modular collectie. In totaal stuurden maar liefst zeventig deelnemers een vloerontwerp in.

Volgens de jury onder leiding van voorzitter en ontwerper Edward van Vliet nodigt dit eigenzinnige ontwerp met humor anderen uit om ook te spelen met deze nieuwe modulaire vloer. Daarnaast speelde augmented reality een belangrijke rol in het winnende design dat was toegesneden op de zorg. Middels de plaatjes op de vloer en met hun smartphone zouden kinderen, maar ook volwassenen makkelijker hun weg kunnen vinden in de hectiek van grote ziekenhuizen. Nog wel toekomstmuziek, maar dat deed niets af aan de sprankeling van het ontwerp. De uitreiking vond 15 september plaats in de NLstudio’s, waar ook de nummers twee tot en met vijf in het zonnetje gezet werden.

Fotografie: Floor Knapen

Geinspireerd? Bekijk dan hier de collectie

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden