Open Call: Live designer Dutch Design Week 2015

Het lijkt nu nog ver weg maar toch is het over 4 maanden weer zo ver; dan start de Dutch Design Week 2015 in Eindhoven met Strijp-S als het kloppende hart van dit internationale design evenement. Gedurende de Dutch Design Week zoeken wij een ontwerper die live tijdens de DDW een nieuw werk maakt in één van de hotspots van de DDW op Strijp-S.

Wie zijn wij?

Wij zijn Broeinest, de ontmoetingsplek en materialenbibliotheek voor (interieur)architecten, ontwerpers en creatieve makers. Je vindt ons op de gehele beneden verdieping van het Glasgebouw (700 m2) op Strijp-S, het kloppende hart van de Dutch Design Week. Broeinest is een uniek concept in Nederland die graag haar doelgroep wil ondersteunen, adviseren en inspireren. Broeinest is een initiatief van Baars & Bloemhoff, leverancier van decoratief plaatmateriaal, in samenwerking met partners Forbo Flooring, Interface, Spectrum Design, Modular Lighting Instruments, Bulo, Sphinx tegels en DRT Gietvloeren.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een talentvolle ontwerper die gedurende de Dutch Design Week van 17 tot en met 25 oktober live een werk (dagelijks van 11.00 tot 18.00) maakt van (rest)materiaal aangeleverd door de partners van Broeinest en ze op deze manier letterlijk en figuurlijk verbindt.

Wat bieden wij?

Naast een ontwerpvergoeding van €2000,- bieden we je een podium op een A-locatie gedurende het grootste design event van Nederland. Met circa 25.000 bezoekers op deze locatie sta je vol in de spotlight gedurende de gehele week. Wij geven je werk publiciteit via alle sociale media kanalen van alle betrokken partners en bieden je actieve PR-ondersteuning rondom DDW 2015. Daarnaast krijg je tijdens onze DDW ontbijtsessie de mogelijkheid om je werk persoonlijk uitgebreid toe te lichten.

Verder leveren wij uiteraard het materiaal voor je werk. Durf jij het publiek een kijkje in je atelier te geven en te betrekken bij het maak proces? En wil jij jezelf in de schijnwerper spelen tijdens het grootste evenement op het gebied van design in Nederland? Mail dan voor 1 juli jouw motivatie & portfolio naar jbonnie@broeinest.nl.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden