Onze voorzitter Yvonne Kleber neemt afscheid

Volgend jaar bestaat BNS Crisp tien jaar, een heuglijk feit en een mooie mijlpaal. De laatste zes jaar mocht ik de voorzitter zijn van deze inspirerende beroepsvereniging. Met veel plezier en toewijding heb ik samen met het team de vereniging geprofessionaliseerd en verder ontwikkeld.

Dat hebben we gedaan vanuit onze visie op het stylingvak, de verbinding met de beroepspraktijk, de binding met de leden en het behartigen van hun belangen. Met steeds voor ogen om onze toegevoegde waarde als beroepsvereniging optimaal te bewijzen. Die solide basis van de vereniging vormt voor mij nu een mooi moment om het stokje aan Carin Frijters door te geven, de tijd is rijp voor een volgende fase. Met haar brede ervaring in de retailwereld, haar kennis van de beroepspraktijk, haar visie en enthousiasme is Carin de juiste vrouw op het juiste moment voor BNS Crisp. Vanaf nu staat zij aan het roer en heb ik alle vertrouwen in een mooie toekomst voor BNS Crisp!

Ik wil jullie allen bedanken voor de afgelopen jaren, voor jullie steun, medewerking en inzet voor BNS Crisp; de gezellige ontmoetingen, de leuke gesprekken, de inspirerende verhalen. Ik ga dat zeker missen. Maar ook dank voor jullie professionele houding naar buiten toe, want op die manier hebben we samen het verschil gemaakt en de stylist op een hoger plan gezet.
Ik blijf in de vereniging, blijf BNS Crisp volgen en vier het 10 jarig bestaan zeker mee. Ik hoop dat we mét elkaar ook in de volgende jaren kunnen laten zien dat we echt iets betekenen in de interieur- en vastgoedwereld. Ik wens jullie heel veel succes!

Yvonne Kleber

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden