Nieuwe algemeen directeur Pastoe

Bericht van Pastoe:  Mijn naam is Rudy Stroink en ik ben de nieuwe algemeen directeur van Pastoe. Ik volg in deze rol Harm Scheltens op, die deze functie tot 1 september jongstleden heeft vervuld. De aandeelhouders van Pastoe hebben mij gevraagd het bedrijf een nieuwe periode in te loodsen, nog eens 100 jaar succesvolle design producten voor consumenten en professionals. Ik ben mij bewust van de verantwoordelijkheid de uitzonderlijke erfenis van het bedrijf te bewaken. Tegelijk verplicht de wereldwijde recessie ons, zoals vele andere meubelfabrieken, het vertrouwde ondernemingsmodel te heroverwegen, onze marketing activiteiten te intensiveren, ons netwerk te vergroten en productinnovatie tot stand te brengen. De marsroute is duidelijk en ik heb het vertrouwen gekregen van de eigenaren van de onderneming om daar met grote voortvarendheid en naar eigen inzicht aan te werken. Bovenal moeten wij onze klanten verrassen met producten die nauw aansluiten op de veranderende behoeften. Ik heb met het team van Pastoe de afgelopen drie maanden hard gewerkt om de werkmethoden aan te passen aan de huidige uitdagingen. We zijn nu begonnen met de implementatie van onze ideeën en u kunt in het komend jaar opmerkelijke veranderingen van ons verwachten.

Allereerst staat er op mijn agenda de verbetering van de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze leveringen. De resultaten zijn al zichtbaar. We gaan verder de gehele collectie van Pastoe nader onder de loep nemen en producten elimineren die aan het eind van hun productcyclus zijn gekomen en nieuwe producten introduceren die aansluiten op de behoeften van deze tijd. We gaan de komende tijd daarnaast de favoriete Pastoe producten uit de jaren ’50 herintroduceren.

Ik heb een grote affiniteit met meubels en interieur en ben opgeleid als architect. Daarnaast heb ik vele ondernemingen geleid in binnen- en buitenland. Pastoe heeft mijn meest favoriete meubelen geproduceerd en ik ben trots dat ik deze opdracht heb gekregen. Het nieuwe Pastoe is een gecombineerde inspanning van medewerkers en stakeholders en u bent van harte uitgenodigd te reageren op onze ideeën en initiatieven. Sterker, ik zal u daar persoonlijk voor uitnodigen. Wij voelen de verantwoordelijkheid jegens onze klanten die, zoals ik de afgelopen tijd heb gemerkt, een grote betrokkenheid met het merk Pastoe hebben. Ik hoop dat we elkaar binnenkort ontmoeten. Ik ben in Kortrijk waar we een stand hebben en heb op 10 november een feestje in de fabriek, wanneer wij onze nieuwe showroom openen. We hebben er zin in!

Rudy Stroink
rudystroink@pastoe.com

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden