Interieur Collectie Dagen 2018 maakt eerste sprekers voor nieuw Inspiratietheater bekend

GORINCHEM – Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal introduceert een nieuw initiatief op Interieur Collectie Dagen: Het Inspiratietheater. De eerste sprekers die in actie komen zijn nu bekend gemaakt: Kleurexpert Saskia Huiting (Concept & Interior designer en eigenaar van Studio Thuis in Amsterdam), Retailtrendwatcher Harry Bijl (Manager Retail & Innovatie bij INretail), Meest veelbelovende zakenvrouw van het jaar Kristel Groenenboom (Internationaal onderneemster van het jaar en auteur) en Virtual Reality ondernemer Jim Zagwijn (Eigenaar 360Fabriek).

“Uit eigen onderzoek onder onze bezoekers blijkt dat Interieur Collectie Dagen jarenlang bezocht wordt om productkennis op te doen en in aanraking te komen met de nieuwste collecties. Ook ontstaat er de laatste edities behoefte aan inspiratie en nieuwe inzichten. Uit ons onderzoek kwam naar voren dat de onderwerpen ‘interieuradvies’, ‘kleurentrends’, ‘retailtrends’ en ‘virtuele showrooms’ hierbij het meest gevraagd worden. Daarom introduceren we dit jaar een Inspiratietheater met deze thema’s”, zegt Ivo Horn, Marketing Event Manager van Interieur Collectie Dagen.

De eerste vier sprekers die aan het woord komen in het Inspiratietheater zijn nu bekend gemaakt. Kleurexpert Saskia Huiting, onlangs key-note spreker op het Elle Decoration Trend Event, gaat in haar presentatie in op de kracht van kleur. Huiting werkt dagelijks aan interieurontwerpen, creatieve concepten en (colour) trend forecasts voor zowel grote internationale bedrijven zoals IKEA en HISTOR als voor particuliere klanten. Met haar unieke ervaring geeft ze inzicht in hoe kleur ons beïnvloedt, kan inspireren en de sfeer in het interieur kan bepalen.

In een samenwerking met netwerkvereniging Vrouwen in Parket is op maandag 17 september de meest veelbelovende zakenvrouw en internationaal onderneemster van het jaar in het Inspiratietheater te vinden. Kristel Groenenboom als succesvol ondernemer & auteur vertelt op een indrukwekkende manier over de uitdagingen in ondernemen en de vooroordelen die ze daarin tegenkomt.

Harry Bijl (INretail) is dagelijks bezig met de innovaties in het retail-landschap. Hij gaat in op de belangrijkste retailtrends en kansen die voor het grijpen liggen met ‘Retail richting 2030’. Jim Zagwijn (360Fabriek) zal in het Inspiratietheater spreken over de impact en ongekende mogelijkheden van Virtual Showrooms en Augmented Reality voor de woning- en projectinrichting. “Belangrijk om te weten voor alle bezoekers: de sprekers zijn niet commercieel. We maken een bewuste keuze om sprekers te selecteren die gericht zijn op inzichten en praktische kennis voor inspiratie. De bezoeker kan daarmee hopelijk met meer vertrouwen de uitdagingen in deze dynamische markt aan gaan. In aanloop naar de beurs maken we meer sprekers bekend”, aldus Horn.

Over Interieur Collectie Dagen

Interieur Collectie Dagen (InCoDa) is de vakbeurs voor woning- en projectinrichters en interieurstylisten om de nieuwe collecties vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie te ontdekken voor het nieuwe seizoen. De laatste trends en ontwikkelingen van de belangrijke en opkomende merken van ruim 100 exposanten worden gepresenteerd in een ontspannen netwerksetting in Gorinchem. Interieur Collectie Dagen vindt plaats op 16, 17 & 18 september 2018 in Evenementhal Gorinchem. Meer informatie: www.interieurcollectiedagen.nl


Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden